Søk i Aktiv i Oslo

Påskestemning på Bærums Verk hovedbilde
fredag 
Handelsstedet Bærums Verk

Påskestemning på Bærums Verk

Nå er snart påsken her igjen, og på Bærums Verk kan du oppleve påskestemning.

I deres naturskjønne omgivelser langs elven Lomma finner du et helt unikt utvalg av butikker, gallerier og kafeer, samt en flott skulpturpark som holder åpent i påsken, også helligdagene.

Påskeprogram fra 31. mars – 11. april 2023:

Unike butikker, gallerier og kafeer
Håndverk og kvalitet er stikkord for Bærums Verk. De fleste som driver i Verksgata er gründere, og har unike konsepter du ikke finner andre steder. De små husene var hovedsakelig arbeiderboliger mens jernverket var i drift. En større boligutbygging på 1980-tallet la grunnlaget for utviklingen av det som nå er Handelsstedet Bærums Verk.

Se hva alle de spennende butikkene, galleriene og kafeene tilbyr i påska.

Påskerebus – Klarer du å løse krimgåten?
Bli med på Bærums Verk Påskerebus og hjelp til med å finne de forsvunne nøklene. Rebusen er satt opp utendørs (fra 31.mars-11.april) og alt er godt tilrettelagt for at familien skal kunne gjennomføre en hyggelig aktivitet i friluft. Rebusen starter i Verksgata 1. De trekker tre vinnere etter påske som får en premie hver fra deres butikker.

Gratis påskeverksted lørdag 1. og lørdag 8. april
I samarbeid med Sjøholmen Barnekunsthus inviterer Bærums Verk til gratis påskeverksted for barn. Du lager kyllinger av leire og designer påskepynt med fjær, foamclay og annet dekormateriell. Se mer.

Relaterte saker

Eventbilde: Oppdag havet-utstilling
søndag
00:00

Oppdag havet-utstilling

En utstilling som må oppleves av nysgjerrige sjeler i alle aldre. Den skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet.

Eventbilde: Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus
søndag
00:00

Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus

Hønse-Lovisas hus er kjent for sin sagnomsuste gode vaffel, men menyen inneholder mye mer! Nyt nøye utvalgte og smakfulle retter i idylliske omgivelser.

Eventbilde: Runderidning for barn hos EKT
søndag
00:00

Runderidning for barn hos EKT

Runderidning er ponniridning for barn fra 1 til 12 år. Runderidningen foregår i en egen arena hvor ponniene leies en runde med leier fra EKT.