Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Påskerebus i Kvadraturen hovedbilde
lørdag 
11:00
Sentralen

Påskerebus i Kvadraturen

Er familien klar for påskerebus i Kvadraturen? 

Palmehelga inviterer Sentralen til påskerebus! Denne rebusen fungerer litt som en skattejakt, hvor man følger postene på kartet og finner svaret på 6 spørsmål.

Hvor: Møt opp på Sentralen. Rebusen foregår ute i Kvadraturen.
Når: 9. og 10. april kl. 11.00–15.00

Passer for hele familien, spesielt barn fra 5–10 år.

Det er gratis å delta på rebusen. Du kan starte rebusen når du vil innen tidsrommet 11.00–15.00, men for å få premie må du være ferdig innen kl. 16.00.

På Sentralen får du utdelt kart med de ulike postene du skal innom, spørsmålene du skal svare på og tabellen du skal notere løsningen på rebusen i. Når rebusen er løst vil det vise seg et kodeord i tabellen. Vend så tilbake til Sentralen med kodeordet du har funnet – her venter en liten skatt til alle som har deltatt!

Relaterte saker

Eventbilde: Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked
lørdag
09:00

Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked

På Vestkanttorvet har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989. Her kan du komme for de mange tilbudene, det sosiale og de eksepsjonelt gode vaflene!

Eventbilde: Barnas sommer på Sentralen
lørdag
11:00

Barnas sommer på Sentralen

Dette er Sentralens egne, gratis arrangementsprogram for barn- og barnefamilier – arrangeres hver lørdag og søndag gjennom sommeren!

Eventbilde: Spøkelsesvandring for hele familien
lørdag
19:00

Spøkelsesvandring for hele familien

Bli med på denne historiske og skumle vandringen, som vil ta deg med fra i dag og tusen år tilbake i tid – hør de sanne, spennende og grøssende historiene!