Arrangementet er fullført.

Påsken i Oslo Vinterpark hovedbilde
lørdag 
10:00
Oslo Vinterpark

Påsken i Oslo Vinterpark

Solvegg og masse snø!

Yr.no melder om strååålende sol!
Du trenger ikke dra til påskefjellet for å finne snø og storfjellfølelse. Det er flotte forhold i bakken og påskeaktivitetene er mange.

Vi ønsker alle trofaste og nye gjester velkommen til påskeferie i Oslo Vinterpark. Hos oss er alle bakkene åpne og det meldes om deilig påskeføre.

I påsken, f.o.m 13. april t.o.m 22. april er anlegget åpent hver dag kl 10-17 – Wyller åpner som vanlig 09:00 i helgene.

Påskeaften arrangerer vi påskekarneval i nybegynnerområdet. Ansiktsmaling 12:00-14:00 og en uhøytidelig parallellslalåm fra 11:00.
Alle kan bli med! Det kreves ingen påmelding :-)

Vi håper mange pakker sekken full av appelsiner og Kvikk Lunsj, og finner turen til oss. Bålpanner og sitteplasser er gjort klart til gjester, så ta gjerne med deg egen grillmat – eller la deg friste av god mat fra Cafe Tårnstua eller Wyllerstua.

Relaterte saker

Eventbilde: Helgeaktiviteter på Teknisk museum
lørdag

Helgeaktiviteter på Teknisk museum

Koding for alle, linotrykk med ditt design, 3D-printing, vitenshow, omvisninger: Klima og teknologi/livreddende oppfinnelser og discolodding!

Eventbilde: Familieomvisning på Nationaltheatret
lørdag
11:00

Familieomvisning på Nationaltheatret

Ser du etter noe gøy å gjøre sammen med barna i Oslo? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Nationaltheatret og opplev hvordan teater blir til!

Eventbilde: Buttons- og tegneverksted
lørdag
12:00

Buttons- og tegneverksted

Lag din egen button! Den kan være vakker, søt, tøff eller ha et viktig budskap. Du bestemmer! Museumsbutikken og kafeen i Botanisk hage holder åpent.