Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Påskeløyper i spaet på The Well hovedbilde
torsdag 
10:00
The Well

Påskeløyper i spaet på The Well

Påskeløyper i spaet
Kunne du tenke deg et alternativ til langrennskiene? I påsken har vi satt sammen grønn, rød og sort løype i spa for å gi deg den ekte påskefølelsen.

Påskeløypene tar deg gjennom spaet på en ny og morsom måte og kan inspirere deg slik at du får mest mulig ut av et besøk hos oss. Det er selvfølgelig helt valgfritt om du ønsker å gjennomføre ett eller flere stopp, og du kan også velge rekkefølge selv, om du ønsker det.

Gled deg til påskens saunaritualer 
I påsken vil du kunne oppleve vår brennhete påske spesial-aufguss, etterfulgt av isbading og servering av appelsiner.  Våre saunamestere har utformet et rituale spesielt for påsken. Ritualet vil bestå av dufter som appelsin, sitrus og vårens skogsdufter, som med sikkerhet vil gi deg følelsen av påske.

 

Velkommen til en deilig og avslappende påskeferie på The Well. Denne påsken vil du kunne oppleve brennhete aufguss, nyte tropisk varme i spa og påskeværet i deilige lounger ved utebassenget. 

Vi åpnet uteserveringen allerede 09.april og ser frem til å starte årets utesesong med fyr i bålpannen, appelsinaufguss og isbad i utebassenget.

Book deg et daypass – eller et opphold med overnatting og start nedtellingen til påskeferie på The Well!

 

Relaterte saker

Eventbilde: Kristiania Magiske Tivolitheater – Urpremiere 2. november 2023
torsdag
18:00

Kristiania Magiske Tivolitheater – Urpremiere 2. november 2023

Julekalenderen om byens eget tivoli i Vika på tidlig 1900-tall rørte mange og fikk strålende kritikker da den ble sendt på NRK julen 2021. Nå skal publikum få oppleve det magiske tivoli-livet i levende live!

Eventbilde: Farsdag
søndag
00:00

Farsdag

På farsdagen feirer vi fedrene våre. Les alt om farsdagen her.

Eventbilde: Vårjevndøgn
onsdag
03:07

Vårjevndøgn

Når det er vårjevndøgn er dag og natt nærmest like lang over hele verden.