Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Påskeaften 2022 – After Ski på Spiseri SNØ! hovedbilde
lørdag 
18:00
SNØ

Påskeaften 2022 – After Ski på Spiseri SNØ!

Rydd plass i kalenderen! Lurer du hvor tidenes fest finner sted etter en laaaang pandemi?
Look no further.

På påskeaften smeller det med skyhøy party- og trivselsfaktor på After Ski på Spiseri SNØ, 16. april 2022, fra kl. 18.00. 

Kom etter en dag i bakken på SNØ eller kom rett til festen etter duggfrisk pils i solveggen hjemme — du bestemmer; After Ski blir det uansett.

(PS: visste du at du får oppleve magi i tillegg? De har nemlig Nordlys i taket.).

«Det er det råeste jeg har opplevd!! Jeg tok med både kompiser og venninner, vi var litt usikre på om After Ski i byen ville bli det samme som på fjellet, men dra meg baklengs, det her var bedre!»

En ting en sikkert; billettene forsvinner nå i turbofart.
Blir du gira? Kjenner du After Ski-adrenalinet pumpe? Du kan sikre deg billetter nå for kun 200,-! Men vær raskt, de forsvinner fort.

Billetter kan du sikre deg her.

Du har sett det i Hemsedal, i Trysil, på Geilo, kanskje i Alpene… Nå får du det en hyggelig halvmeter utenfor hovedstaden. 

  • Skibriller på hodet
  • SWIX på kroppen
  • Boots på beina
  • Drikke i begge hendene
  • Dansing på bordene
  • Artister, DJs og overraskende underholdningsinnslag

… ja, du vet, After Ski på sitt beste — og den gode, bakoverlente gladfølelsen av musikk som gjør det umulig for rockefoten å stå stille. 

Når det kommer til After Ski i Oslo er Spiseri SNØ utvilsomt det største navnet. SNØ er fødestedet til innendørs ski- og snowboardglede i Norge, og Spiseri Snø har raskt blitt kongen og dronninga av både fest og After Ski i storbyen. 

Kjøp billetter her.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Forvandlingens kunst – Teatermuseet
tirsdag

Forvandlingens kunst – Teatermuseet

Oppdag skatter fra kostyme- og modell-samlingen som spenner fra Christiania på 1700-tallet via Paris i mellomkrigstiden og fram til vår egen tid.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
20:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.