Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Påske hos Nobels Fredssenter hovedbilde
fredag 
Nobels Fredssenter

Påske hos Nobels Fredssenter

Bypåske? Legg turen innom Nobels Fredssenter og opplev spennende utstillinger og en garantert smørefri barneløype. Fred kommer hver dag mellom 13.00 og 14.00.

ÅPNINGSTIDER I PÅSKEN

Her holder de åpent hver dag kl. 10.00–18.00 hele påsken. Omvisning er inkludert i billetten, og finner sted hver helg samt påskens helligdager – på engelsk kl. 14.00 og på norsk kl. 15.00.

BESØKER DU OSS MED BARN?

Barn under 16 år kommer alltid gratis inn hos Nobels Fredssenter. Fra tirsdag 27. mars til søndag 1. april er Fred her hver dag mellom 13.00 og 14.00 for å hilse på barna. Fred elsker klemmer!

Inne på Nobels Fredssenter finner dere barneløypa Fred & Toca Loca – En varm velkomst. Den er garantert er smørefri og uten bratte bakker. Den handler om å være på flukt og passer best for barn mellom 6 og 10 år som besøker senteret sammen med en voksen.

UTSTILLINGER

I første etasje viser de for tiden den spennende fotoutstillingen Generation Wealth om jakten på status, skjønnhet og penger.

Fredsprisutstillingen Ban the Bomb forteller om atombombens innvirkning på menneskenes liv både før og nå, og viser fredsprisvinner ICANs arbeid for å forby atomvåpen. I museets andre etasje kan du også oppleve alle fredsprisvinnerne gjennom tidene i Nobels hage, og lære mer om arbeidet til noen av historiens mest inspirerende mennesker.

BUTIKK OG KAFÉ

I museumsbutikken finner du selvfølgelig rettferdig og bærekraftig påskepynt, i tillegg til et bredt utvalg inspirerende bøker. Kom innom så hjelper de deg med å plukke ut årets påskekrim. Noen ganger er virkeligheten mer spennende enn fiksjon.

Relaterte saker

Eventbilde: Disney On Ice
torsdag
14:30

Disney On Ice

Opplev og del magiske øyeblikk fra Disneys utrolige fortellinger og sanger. Dette fantastiske familieshowet på is gir alle en grunn til å drømme på Disney On Ice!

Eventbilde: Kveldsåpent Teknisk museum
torsdag
16:30

Kveldsåpent Teknisk museum

Grip torsdagsmuligheten – nyt Teknisk museum også på kveldstid!

Eventbilde: Rideskole våren 2023
fredag
00:00

Rideskole våren 2023

Vårsemesteret i Nordmarka Rideskole er i gang mandag 16. januar. Nå tar de inn nye elever, og har ledig plass for barn, ungdom og voksne.