Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Panelsamtale: Hva ofrer du for å uttrykke deg? hovedbilde
søndag 
14:00
Haugerud Aktivitetshus

Panelsamtale: Hva ofrer du for å uttrykke deg?

Det sies at alle kunstnere må ofre noe for kunsten, stemmer det eller er det bare en myte? I denne samtalen diskuteres det hva den enkelte kunstneren har ofret for uttrykke seg, fra et personlig perspektiv, men også samfunnsmessig.

Det blir en læringsrik samtale med forfatter Soudabeh Alishahi, kunstner Shwan Dler Qaradaki, kunstner Marianne Hurum, moderert av den reflekterte Johanne Fronth-Nygren.

Høstlys kunstfestival arrangeres av Haugerud frivilligsentral og Furuset bibliotek og aktivitetshus, i samarbeid med Norsk forfattersentrum, Kunsthøgskolen i Oslo, Norske tekstilkunstnere/SOFT galleri, Rommen scene og frivillige.

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs i street food
tirsdag
17:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

Eventbilde: Forvandling i Vika – en guidet vandring
tirsdag
18:00

Forvandling i Vika – en guidet vandring

En vandring om byutvikling og forsvunne gater, om sjøvannsbadekar på Victoria terrasse og bygårdsfasader i kalk og tegl.

Eventbilde: Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem
mandag
17:00

Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem

Velkommen til kulturkveld og et spennende møte med Edvard Hoem, som er en av våre aller fremste forfattere i dag. Hans datter, musikeren Ida Hoem, setter den riktige stemningen med sine fengende melodier og tekster som forteller triste, fine og nye historier.