Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Panelsamtale: Hva ofrer du for å uttrykke deg? hovedbilde
søndag 
14:00
Haugerud Aktivitetshus

Panelsamtale: Hva ofrer du for å uttrykke deg?

Det sies at alle kunstnere må ofre noe for kunsten, stemmer det eller er det bare en myte? I denne samtalen diskuteres det hva den enkelte kunstneren har ofret for uttrykke seg, fra et personlig perspektiv, men også samfunnsmessig.

Det blir en læringsrik samtale med forfatter Soudabeh Alishahi, kunstner Shwan Dler Qaradaki, kunstner Marianne Hurum, moderert av den reflekterte Johanne Fronth-Nygren.

Høstlys kunstfestival arrangeres av Haugerud frivilligsentral og Furuset bibliotek og aktivitetshus, i samarbeid med Norsk forfattersentrum, Kunsthøgskolen i Oslo, Norske tekstilkunstnere/SOFT galleri, Rommen scene og frivillige.

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Vegetarfestivals julemarked
lørdag
11:00

Oslo Vegetarfestivals julemarked

Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!

Eventbilde: Omvisning på Nationaltheatret
lørdag
12:00

Omvisning på Nationaltheatret

Bli med inn på Nationaltheatret, og opplev det magiske teaterhuset fra 1899 i detalj. Velkommen til en annerledes teateropplevelse!

Eventbilde: Bli med på guidet fjordtur med MS Bris
lørdag
10:00

Bli med på guidet fjordtur med MS Bris

Fortellinger om Oslofjorden over og under vann. Spennende formidling fra marinbiolog om havet vårt. Familievennlig fjordcruise!