Arrangementet er fullført.

Paneldebatt – Hva skjer med byen min? hovedbilde
torsdag 

Paneldebatt – Hva skjer med byen min?

Skjermbilde 2015-05-04 kl. 08.40.33

Museet for Samtidskunst 07. mai 2015

De retter et kritisk blikk mot den massive byutviklingen i Oslo, og i andre byer. Hvem bestemmer over denne utviklingen? Er de nye offentlige områdene til for alle? Hvordan blir de nye boligområdene i storbyens randsoner å leve og bo i?

Paneldeltakerne for kvelden er:

Erling Fossen er forfatter, urbanist, samfunnsdebattant og tidligere NRK-programleder. Han har skrevet en rekke bøker om emner som urbanisme og politisk teori.

Heidi Bergsli har nettopp levert sin doktorgradsavhandling om byutvikling i europeiske byer. Hun har vært aktiv i debatten omring byutvikling og hvordan den påvirker det sosiale rommet og individet, særlig har hun vært opptatt av byrommet i Fjordbyen.

Arild Eriksen og arkitektkontoret Eriksen Skajaa har gjort seg bemerket med å kombinere en tydelig sosial profil med ordinær, kommersiell arkitekturpraksis. Blant annet har Eriksen Skajaa Arkitekter sammen med brukerne av Hauskvartalet i Oslo tegnet et byøkologisk boligprosjekt med stor grad av fellesskapsløsninger.

Tid fra kl. 17.00 – 18.00

Relaterte saker

Eventbilde: Dansecamp i sommer
mandag

Dansecamp i sommer

Velkommen til DanseCamp på Kirkenær Ballettskole! Passer for danseglade og kreative barn fra 2.klasse og opp til ungdom. Uken avsluttes med forestilling!