Arrangementet er fullført.

Påfyll: Krigen mot bakteriene med Erik Martiniussen hovedbilde
tirsdag 
11:00
Deichmanske Bibliotek i Nydalen

Påfyll: Krigen mot bakteriene med Erik Martiniussen

Antibiotikaresistente bakterier er en helsetrussel langt større enn korona, mener Erik Martiniussen, som er aktuell med boken Krigen mot bakteriene. Boken har fått strålende anmeldelser med terningkast 6 både i Dagbladet og Stavanger Aftenbladet. Resistente bakterier ødelegger helsevesenet vårt innenfra, mener Martiniussen, som vil snakke mer om hvordan antibiotika i dyreforet har skapte resistente bakterier, og hva vi kan gjøre for å verne oss mot dem.

Erik Martiniussen er journalist og forfatter. Han er utdannet statsviter og jobber til daglig som featurejournalist i Teknisk Ukeblad. Han har tidligere utgitt boka drivhuseffekten, om internasjonal klimapolitikk.

Med frokostforedragsserien Påfyll tilbyr Deichman gratis påfyll til kropp og sinn gjennom solide, opplysende og engasjerende foredrag i kombinasjon med enkel servering.

PÅMELDING

Det er helt gratis å være med, men på grunn av begrenset kapasitet må du ha billett på forhånd.
Billettene slippes to uker før samtalen, kl 08.00 om morgenen. Det er 30 plasser til arrangementet.

Vi legger ut gratisbilletter her: https://deichmannydalen.hoopla.no/sales

Om du lurer på noe angående påmelding eller ikke får bruk for billettene dine likevel, kan du sende en e-post til nydalen@deichman.no eller komme innom biblioteket.

SMITTEVERN

Det er begrenset antall plasser på våre arrangement, så det skal være trygt for alle og god plass. Alle som deltar må være påmeldt så vi har kontroll på hvem som deltok ved eventuell smittesporing.

Hold deg hjemme ved luftveissymptomer eller om du sitter i karantene.

Husk å holde minst 1 meters avstand til andre lånere og til våre medarbeidere.

Praktiser god hånd- og hostehygiene.

Relaterte saker

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Røde italienske viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Røde italienske viner

Italia er som kjent et fantastisk vinland, og denne kvelden får du muligheten til å bli litt mer kjent med vinen derfra.

Eventbilde: Boblende middag
fredag
17:00

Boblende middag

Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter.

Eventbilde: Digital Latteryoga
søndag

Digital Latteryoga

Bli med på digital latteryoga i høst? Åpent for alle som er nysgjerrig på latteryoga, og som trenger litt positivt påfyll i høstmørket.