Arrangementet er fullført.
«På tur med kultur» – Historisk vandring på Ringnes med smaking. De tar dere med på fortellingen om deres gründere og avslutter med en smakning ved det det gamle meskefilteret. For alle som liker Oslohistorie blandet med øl. Drop in hver lørdag.
Inkluderer: Guidet vandring og smaking, serveres med ost- og skinkeplanke som kombineres med ølen og avsluttes med noe søtt å bite i.
Om Ringnes Brygghus
Ringnes Brygghus skal være et sted hvor du, uavhengig av kunnskapsnivå, kan lære mer om ølkultur, bryggtradisjoner og varianter av øl. De har som mål å skape Oslos hyggeligste møteplass for alle som er glade i eller nysgjerrige på godt øl. Her vil det bli servert både nyutviklede øl fra deres nye mikrobryggeri og klassiske Ringnes-varianter.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Bli med på en smaking hvor man kombinerer korn med korn. Øl og whisky har ikke veldig ulike ingredienser, men smak og aroma er derimot langt fra hverandre.