Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Historisk vandring på Ringnes med smaking – Drop in hver lørdag hovedbilde
lørdag 
17:00
Ringnes Brygghus

Historisk vandring på Ringnes med smaking – Drop in hver lørdag

«På tur med kultur» – Historisk vandring på Ringnes med smaking. De tar dere med på fortellingen om deres gründere og avslutter med en smakning ved det det gamle meskefilteret. For alle som liker Oslohistorie blandet med øl. Drop in hver lørdag.

Inkluderer: Guidet vandring og smaking, serveres med ost- og skinkeplanke som kombineres med ølen og avsluttes med noe søtt å bite i.

Les mer her

Om Ringnes Brygghus
Ringnes Brygghus skal være et sted hvor du, uavhengig av kunnskapsnivå, kan lære mer om ølkultur, bryggtradisjoner og varianter av øl. De har som mål å skape Oslos hyggeligste møteplass for alle som er glade i eller nysgjerrige på godt øl. Her vil det bli servert både nyutviklede øl fra deres nye mikrobryggeri og klassiske Ringnes-varianter.

Relaterte saker

Eventbilde: Guidet ølsmaking
lørdag
17:30

Guidet ølsmaking

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.

Eventbilde: Sean-nós dance workshop with the amazing Siobhan Butler. Musicians are welcome!
fredag
18:00

Sean-nós dance workshop with the amazing Siobhan Butler. Musicians are welcome!

Siobhan will be teaching fun and inspiring steps you can do solo or in a group. The classes are highly recommended for musicians and dancers alike! Open for all levels.

Eventbilde: Vegetar verden rundt
onsdag
17:00

Vegetar verden rundt

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.