Arrangementet er fullført.
Et nytt og spennende foredrag med unike video-opptak, bilder og historier fra året 2019. Informasjon om ulvens levesett, nærmøte med ulvevalp, samt en dramatisk hendelse i den lille ulveflokken i Østmarka.
Friluftsmannen og kveldens foredragsholder Andre Holm har over 800 overnattingsdøgn i norsk og svensk villmark. Han har flere møter med bjørn, jerv, gaupe og ulv. Det som er fellesnevneren for alle hans turer er at det finnes store rovdyr hvor han ferdes.
Billetter selges med pizza i baren før foredraget. Pris: 200,- (pizza + foredrag)
Foredraget starter 20:30, pizza får du fra kl 18:00.
God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzaen.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.
Omvisningen «To fabrikker – tusen liv» gir deg kunnskap om hverdagsliv, fabrikker og arbeidsliv og et innblikk i et unikt industriområde.