Arrangementet er fullført.
Ost og vinkurs, onsdag 15. juni
Vil du lære om hvordan du kan heve smaken i både osten og vinen? Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige?
Påmelding via nettside:
https://kulinariskakademi.no/kurskalender/ost-og-vinkurs-4
Våre kunnskapsrike kokker gir dere en innføring i produksjon og modning av ost, før vår vinkelner tar over og gir dere en innføring i prinsippene rundt ost og vin i kombinasjon. De teoretiske prinsippene blir gjennomgått før det blir smaksprøver på seks ulike kombinasjoner av ost og vin.
Vi smaker et utvalg klassiske, kontinentale oster, faste og bløte, hvite og blå. Vinene som blir servert er tilpasset ostene, og vi går igjennom en rekke ulike stiler fra tørre hvite, røde og søte.
Kurset inkluderer
Smaking av 6 ulike viner
Smaksark til notater
Vinkelner /foredragsholder
6 uliker oster
Kl:18.00 til 20.00
Sted: Kulinarisk Akademi
Maridalsveien 87, bygg 7, 0175 Oslo
Pris per person: 900,- ink.mva
Antall: 12-40 personer
Nå er det standup på Vesper Bar her lørdag. Gratis inngang!
Et deltagende kokkekurs hvor du både lærer å lage rettene, samt prinsipper om den voksende street food-trenden.
Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.