Arrangementet er fullført.
Oslo Vinfestival arrangeres for sjuende gang 3. – 5. februar 2017, med over 50 arrangementer fordelt på 25 serveringssteder på Aker Brygge og Tjuvholmen i Oslo.
Vinteren er nå lun og hyggelig fylt med mange gode opplevelser nede på brygga. Nå skal mat & vinglede feires og gode opplevelser deles, og hva passer vel bedre enn en variert, rikholdig, morsom, overraskende og lærerik vinfestival? Så mens man venter på våren, passer det godt å ha noe å glede seg til, hygge seg over og på toppen av alt: lære litt mer om mat og vin.
Over 50 arrangementer på tre dager!
Noe for enhver smak – fra uformelle vinsmakinger til vinkurs for de superinteresserte
SmaksTorget – smak og lær om vin på en informativ og hyggelig måte
VinToget – en guidet tur gjennom flere serveringsteder og ulike viner
VinSkole – en super introduksjon til vinens verden
Norgesmesterskap for Vinkelnere på Latter
Junior Wine Award på Latter
Se oslovin.no for program
I Vinterhagen kan du nyte en god lunsj kombinert med fantastisk musikk.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.
Det blir en utfyllende demonstrasjon der du blir vist hvordan man lager pastadeig og du lærer om ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etterpå deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.