Arrangementet er fullført.
Inviter med venner, familie og kollegaer til en helg full av det beste vegetarverdenen har å by på. Smak mat fra Norges beste vegetarkokker, lær å lage nye retter på kokkekurs og bli inspirert på spennende foredrag. Eller meld deg på networking-sesjonen og treff andre fantastiske mennesker du kan samarbeide med for spennende prosjekter.
I år er det også speed-dating, hvor du kan treffe andre single vegetarinteresserte.
Tidspunkt: 11.00-18.00 begge dager
Sted: DogA og Kulturkirken JAKOB, i Hausmannsgate 14-16.
Kom tidlig, de første 250 personene som kommer lørdag eller søndag morgen, med forhåndskjøpt billett, får goodiebag full av deilige produkter.
Forhåndskjøpte billetter:
Voksen: 120 kroner for dagspass, 200 kroner for helgepass
Student/honnør: 100 kroner for dagspass, 150 kroner for helgepass (husk å ta med stundent/honnørbevis).
Barn: 50 kroner for dagspass, 70 kroner for helgepass (barn under 5 år er gratis).
Kjøp forhåndskjøpte billetter her: https://tikkio.com/
I døra:
Voksen: 140 kroner for dagspass, 220 kroner for helgepass
Student/honnør: 120 kroner for dagspass, 160 kroner for helgepass (husk å ta med stundent/honnørbevis).
Barn: 50 kroner for dagspass, 70 kroner for helgepass (barn under 5 år er gratis).
Kokkekurs og foredrag er inkludert i prisen. Billetter kjøpes i døra (betal med kort).
Husk også kontanter da ikke alle utstillere tar kort!
Se program og oversikt over utstillere på www.oslovegetarfestival.no
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!
Hver onsdag, bedre kjent som lillelørdag, serverer en av byens mest rutinerte quizmastere et velvalgt utvalg spørsmål av allmenn karakter.