Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Oslo Kulturnatt 2022 – konsertkveld på Svanen hovedbilde
fredag 
18:00

Oslo Kulturnatt 2022 – konsertkveld på Svanen

Oslo Kulturnatt 2022 arrangeres 16. september, og Svanen og Norsk Maritimt Museum inviterer vi til en rytmisk opplevelse ved Langkaia!

Opplev all verdens rytmer om bord på en av Oslos vakreste damer; Skonnerten «Svanen». Denne damen har lagt seg til på Langkaia og herfra kan du få med deg band og underholdning under Oslo Kulturnatt.

  • Det er åpen skute mellom 18:00-19:00, og kulturhistoriker Siv Ringdal formidler rundt temaet Amerikareisen og forventningene til et nytt liv i Amerika – der høye hæler kunne svinge seg til moderne rytmer!
  • Deretter byr de på konsert fra ca. kl. 20:00 og utover kvelden.

Band som gjester Svanen denne kvelden er Lupa, Dromedar og Oslo Dub club.

Lær mer om Svanen!
SS Svanen ble bygget i 1915-1916 og tilhører Norsk Maritimt Museum. Du kan lese mer ved å gå inn på lenken under. Skonnerten «Svanen»

Relaterte saker

Eventbilde: Velkommen til Norges råeste dinnerparty!
lørdag
18:45

Velkommen til Norges råeste dinnerparty!

Unn deg selv middag og show i verdensklasse på Wallmans! De har tatt årets show til nye høyder, så her får du garantert en energiinnsprøytning du kan leve lenge på!

Eventbilde: Fotballidiot – Fotballquiz på Brød & Sirkus
onsdag
18:30

Fotballidiot – Fotballquiz på Brød & Sirkus

Det blir kuriosa fra all verdens fotball, det blir gjester og det blir god stemning. Ikke nok med det; du kan vinne billetter for deg og laget ditt (4 pers.) til Premier League eller Bundesligaen.

Eventbilde: SENT – Kveldsarrangement med bar, spill, LEGO og quiz
torsdag
19:00

SENT – Kveldsarrangement med bar, spill, LEGO og quiz

Denne kvelden holder museet åpent til 23:00 med bar, LEGO, quiz og klassiske bordspill – i tillegg blir det lynkurs i programmering av algoritmisk kunst og VR-spill i Vitensenteret.