Arrangementet er fullført.

Oslo Konserthus feirer 40 år! hovedbilde
fredag 

Oslo Konserthus feirer 40 år!

Oslo Konserthus ble åpnet 22. mars 1977 med Kong Olav og mange gjester i salen og på scenen. Siden har det vært over 7 millioner mennesker innom på konserter!

I tråd med samfunnsansvaret de bærer har det vært et bredt kunstnerisk og musikalsk tilbud til hovedstadens og landets befolkning, til unge og gamle, innen alle musikalske stilarter. Selvfølgelig også som fast tilholdsted for Oslo-Filharmonien med massevis av magiske øyeblikk.

I 2016 hadde de 190.000 store og små i salene våre på over 300 arrangement. En fin økning fra årene før.

Jubileet skal markeres med et fint og variert program i slutten av september. i år. Da skal de presentere et restaurert og nystemt orgel med egen festkonsert for orgelet. De skal utgi en flott jubileumsbok og kanskje er gjenåpningen av Munkedamsveien 15 (gamle Club7, Sardines og StenersenMuseet) også ferdig…  i helt ny drakt, med nytt navn og innhold.

Det er en sprek og fin 40-åring som feires i dag. Nye og gamle venner ønskes velkommen til mange fine konserter i årene fremover.

Gratulerer med dagen alle sammen!

Les mer på nettsidene deres>>

Relaterte saker

Eventbilde: Norgespremiere på Latter
onsdag
19:30

Norgespremiere på Latter

To musikalske humorister fra to generasjoner, Ole Paus og Jon Niklas Rønning, møtes endelig til sin første store forestilling sammen på Latter, Aker Brygge i Oslo.

Eventbilde: Mat*Larm 2021
torsdag

Mat*Larm 2021

Mat*Larm er en matfestival i Oslo som ønsker å rette fokus på historien bak maten, møtet mellom bonde og kokk, og skape kreative og unike matopplevelser som overrasker deg som gjest.

Eventbilde: Røverstaden stand-up klubb
torsdag
20:00

Røverstaden stand-up klubb

Det blir nye komikere hver uke og fra scenekanten levers det en salig blanding av satire, galgenhumor, dagligdagse frustrasjoner, selvopplevde historier og punchlines.