Arrangementet er fullført.

Oslo Konserthus feirer 40 år! hovedbilde
fredag 

Oslo Konserthus feirer 40 år!

Oslo Konserthus ble åpnet 22. mars 1977 med Kong Olav og mange gjester i salen og på scenen. Siden har det vært over 7 millioner mennesker innom på konserter!

I tråd med samfunnsansvaret de bærer har det vært et bredt kunstnerisk og musikalsk tilbud til hovedstadens og landets befolkning, til unge og gamle, innen alle musikalske stilarter. Selvfølgelig også som fast tilholdsted for Oslo-Filharmonien med massevis av magiske øyeblikk.

I 2016 hadde de 190.000 store og små i salene våre på over 300 arrangement. En fin økning fra årene før.

Jubileet skal markeres med et fint og variert program i slutten av september. i år. Da skal de presentere et restaurert og nystemt orgel med egen festkonsert for orgelet. De skal utgi en flott jubileumsbok og kanskje er gjenåpningen av Munkedamsveien 15 (gamle Club7, Sardines og StenersenMuseet) også ferdig…  i helt ny drakt, med nytt navn og innhold.

Det er en sprek og fin 40-åring som feires i dag. Nye og gamle venner ønskes velkommen til mange fine konserter i årene fremover.

Gratulerer med dagen alle sammen!

Les mer på nettsidene deres>>

Relaterte saker

Eventbilde: HEATHER
fredag
17:00

HEATHER

Dialogforestillingen Heather av Thomas Eccleshare er et engasjerende teaterstykke om språk, fordommer og historienes kraft. 

Eventbilde: Hamlet på Nationaltheatret
fredag
19:30

Hamlet på Nationaltheatret

Opplev Hamlet, teaterhistoriens største klassiker, aktualisert i en verden av politisk kaos – i Johannes Holmen Dahls renskårne regi.

Eventbilde: Use your heart as a phone
lørdag

Use your heart as a phone

Hva er kjærlighet og hvordan kan kunsten fungere som uttrykk for kjærlighet? 17 kunstnere utforsker kjærlighetens språk i fellesskap.