Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Kammermusikkfestival: Wolf til Italia hovedbilde
onsdag 
18:00
Sentralen

Oslo Kammermusikkfestival: Wolf til Italia

Vi skal til kjærlighetens og lidenskapens land, Italia, med Hugo Wolf. Kvelden åpner med Italiensk Serenade for strykekvartett, der en bukett festivalmusikere sammen utgjør kvartetten. Etterpå skal de tre sangerne Ann-Helen Moen, Marianne Beate Kielland og Christian Immler servere Italienisches Liederbuch – Wolfs utadvendte, inderlige og følelsessterke sangsyklus. Syklusen inneholder mange av Wolfs mest kjente lieder, og den er sjelden framført i Norge. Nå får vårt publikum muligheten til å oppleve kjærlighet og drama med noen av Europas fremste liedsangere.

Anbefalt målgruppe: klassisk publikum
Hvor: Marmorsalen

Fotokreditering: Marco Borggreve

Relaterte saker

Eventbilde: De Ubrukelige spiller på SALT
onsdag
20:30

De Ubrukelige spiller på SALT

Konserten i Naustet er den eneste sjansen du får til å se De Ubrukelige i hovedstaden i år. De som er så heldige å få anledning til å høre duoen i levende live har noe å glede seg til!

Eventbilde: Oslo Kammermusikkfestival: Den høye, lyse natt
onsdag
21:00

Oslo Kammermusikkfestival: Den høye, lyse natt

Vi rører ved selve festivalens kjernerepertoar når Lawrence Power, Nicholas Altstaedt og Quatuor Ébène spiller verk av Schubert og Schönberg. Her krysses virkelige stjernemusikere med et fantastisk program!

Eventbilde: Oslo Jazzfestival: Liv Hauge Ensemble
torsdag
19:30

Oslo Jazzfestival: Liv Hauge Ensemble

Hva nå, Ekko? er et bestillingsverk til Festspillene Helgeland av pianist Liv Andrea Hauge skrevet for en syv unge, oslobaserte jazzmusikere.