Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Oslo Jazzfestival: Sinikka Langela hovedbilde
mandag 
19:00
MUNCH, Bjørvika

Oslo Jazzfestival: Sinikka Langela

I denne konserten tolker Sinikka Langeland Jon Fosses vestlandske landskapspoesi, som er breddfull av vind, sol, hav og himmel. Langeland er kjent for sin sterke, uttrykksfulle stemme og raffinerte opptredener på kantele, et instrument som høres ut som et miniorkester.

Med seg har hun et stjernelag av oppfinnsomme norske jazzmusikere: Mathias Eick, Trygve Seim, Mats Eilertsen og Thomas Strønen.

I dette prosjektet har Langeland satt musikk til dikt av Jon Fosse, av Norges mest anerkjente forfattere, som stadig trekkes frem som Nobelpris-kandidat. Langeland har en dyp interesse for naturmystikk, som finner klangbunn i Jon Fosses dikt.
Musikken er folketonebasert, men Langeland og bandet hennes skaper en fruktbar kontrast mellom poesiens tidløshet og et moderne musikalsk uttrykk.

  • Dørene åpner: 18:00
  • Arrangementsstart: 19:00
  • Varighet: ca 90 minutter

Sinikka Langeland – vokal, kantele
Mathias Eick – trompet
Trygve Seim – saksofon
Mats Eilertsen – bass
Thomas Strønen – trommer
Jon Fosse – dikt

Foto: Oddleiv Apneseth

Relaterte saker

Eventbilde: OnklP på Bysommer
torsdag
21:00

OnklP på Bysommer

OnklP er tilbake! Og denne gangen gjør han det på egen hånd. Når den evig energiske OnklP tar scenen igjen, er det med dedikerte fans fra alle generasjoner i publikum.

Eventbilde: Bysommer – Tommy Tee
lørdag
21:00

Bysommer – Tommy Tee

På Bysommer på SALT kan du forvente et solid lag av gjester av de beste som har vært innom studio hos Tommy Tee de siste 25 årene, og selvfølgelig MAE med den legendariske låta «Oslo»! 

Eventbilde: Vivaldi Summer Highlights
tirsdag
19:00

Vivaldi Summer Highlights

Talentfulle musikere fra Ukraina vil presentere fantastiske verk av Vivaldi denne kvelden.