Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Oslo Internasjonale Teaterfestival 2020 hovedbilde
torsdag 
Black Box Teater

Oslo Internasjonale Teaterfestival 2020

Endelig er det klart for Oslo Internasjonale Teaterfestival 2020!

Oslo Internasjonale Teaterfestival har vært Black Box teaters pulserende hjerte hver vårsesong siden 2013. Gjennom sitt dristige og overraskende program har den blitt et årlig møtepunkt for scenekunst i Oslo.

Kunstnere fra forskjellige generasjoner og alle verdenshjørner, både kjente navn og nykommere, samles for ti vibrerende dager med levende kunstopplevelser, inkludert flere norske premierer. Kunstnerne åpner for en stimulerende dialog mellom scenekunst, musikk og billedkunst, og utfordrer hva en kunstopplevelse kan være.

Festivalen finner sted på 9 ulike arenaer over hele hovedstaden, og flere av forestillingene har gratis inngang.

Åpningsshow med Gutta torsdag 5. mars

Foto: Ingeborg Bjerke Styve

Torsdag 5. mars sparker selveste Gutta i gang teaterfestivalen medshow, dansegulv og DJ-sett. Med bakgrunn fra scenekunst, beveger dragking-gruppa Gutta seg fram og tilbake mellom utforskning og nyansering av egen maskulinitet og skamløs sampling av mannlige arketyper.

Larry, Robin, Lavrans og RichHard er berykta for sine ville shows, blant annet ved Elsker, Open Drag Stage, Draglaboratoriet, Oslo Pride, Drammen Pride og med sitt eget klubbkonsept på SALT; Gutteklubben. Du er herved invitert til en uforglemmelig kveld med Gutta.

Åpningsshowet GUTTA GETS CONNECTED har gratis inngang. Gutta er i foajeen fra kl. 20.30 av, og showet setter i gang kl. 21. Kom og feir festivalåpningen med oss!

I år dreier programmet seg om sammenkobling: festivalen er på søken etter de mangfoldige historiene og lagene som definerer oss som mennesker. Hvordan forholder vi oss til avstamningen, arven vår og røttene våre, og til menneskene rundt oss?

Relaterte saker

Eventbilde: Julemarked på Bærums verk
lørdag
10:00

Julemarked på Bærums verk

Her vil du oppleve et rikholdig juleprogram og førjulsstemning hver eneste dag.

Eventbilde: Omvisning på Nationaltheatret
lørdag
12:00

Omvisning på Nationaltheatret

Bli med inn på Nationaltheatret, og opplev det magiske teaterhuset fra 1899 i detalj. Velkommen til en annerledes teateropplevelse!

Eventbilde: Jakten på julestemningen – for hele familien!
lørdag
14:30

Jakten på julestemningen – for hele familien!

I “Jakten på julestemningen” får du oppleve et spennende juleeventyr med fengende julemusikk og absurd humor som underholder både store og små.