Arrangementet er fullført.

Oslo Hit Ensemble / julekonsert hovedbilde
torsdag 
20:00
Sentralen

Oslo Hit Ensemble / julekonsert

Oslo Hit Ensemble inviterer til julekonsert på Sentralen 2. desember kl 20.

Temaet for konserten i år er «minner», og de lover å engasjere hele følelsesspekteret med et bredt repertoar av deilige julelåter, både nye og gamle, klassikere og pop-perler. Ekte førjulsstemning fra start til slutt. Håper vi sees!

Oslo Hit Ensemble henter inspirasjon fra ulike artister og tiår, og uttrykket varierer fra klangfulle og vare ballader til upbeat showlåter. Noen av sangene ligger tett opp til originalen, mens andre har koret satt sitt eget preg på. Koret har siden det ble startet gjort både egne prosjekter og samarbeid med flere norske artister.

Denne kvelden står de på scenen på egenhånd, med et fantastisk band i ryggen.

Relaterte saker

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Bli sjarmert i senk med Snøfall
tirsdag
18:00

Bli sjarmert i senk med Snøfall

Snøfall! Måk plass i julekalenderen! Denne nydelige julemusikalen er en familieforestilling; det beste som har skjedd førjulstid og julestemning siden Blåfjell og Jul i Skomakergata.

Eventbilde: Full Spredning – Nationaltheatret
tirsdag
19:30

Full Spredning – Nationaltheatret

Nina Lykkes prisbelønte roman Full spredning blir teater. Det handler om våre menneskelige svakheter og tilbøyeligheter – sett med satirikernes skråblikk.