Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Oslo Hit Ensemble / julekonsert hovedbilde
torsdag 
20:00
Sentralen

Oslo Hit Ensemble / julekonsert

Oslo Hit Ensemble inviterer til julekonsert på Sentralen 2. desember kl 20.

Temaet for konserten i år er «minner», og de lover å engasjere hele følelsesspekteret med et bredt repertoar av deilige julelåter, både nye og gamle, klassikere og pop-perler. Ekte førjulsstemning fra start til slutt. Håper vi sees!

Oslo Hit Ensemble henter inspirasjon fra ulike artister og tiår, og uttrykket varierer fra klangfulle og vare ballader til upbeat showlåter. Noen av sangene ligger tett opp til originalen, mens andre har koret satt sitt eget preg på. Koret har siden det ble startet gjort både egne prosjekter og samarbeid med flere norske artister.

Denne kvelden står de på scenen på egenhånd, med et fantastisk band i ryggen.

Relaterte saker

Eventbilde: Klesmarked x Oslo Street Food
søndag
11:00

Klesmarked x Oslo Street Food

Oslo Street Food gjentar suksessen med et nytt klesmarked! De fyller Låven med stands, og inviterer til et livlig klesmarked der du kan gjøre et godt kleskupp og samtidig ta vare på miljøet.

Eventbilde: Bondens Marked – Bærums Verk
søndag
12:00

Bondens Marked – Bærums Verk

På Bondens marked kan du kjøpe mat direkte fra bonden. Produktene du kan få kjøpt vil variere gjennom sesongen og fra marked til marked.

Eventbilde: Brunsj & Bobler på fjorden
søndag
13:30

Brunsj & Bobler på fjorden

Nyt en forfriskende og smakfull brunsj ved siden av en cocktail, lokal øl eller en nøye kuratert vin mens dere setter kursen mot havnen og videre ut i Oslofjorden.