Arrangementet er fullført.

Oslo Byliv – Gratis for alle! hovedbilde
lørdag 
11:00

Oslo Byliv – Gratis for alle!

Bilde tatt fra av områdene som har blitt endret i forbindelse med Bilfritt byliv. Fotograf: Morten Brakestad

Oslo byliv er en dag som skal feire bredden av byliv i sentrum. Fra morgen til kveld vil det arrangeres aktiviteter du kan være med på helt gratis.

11.00 – 15.00: Generation Games

Sted: Kongens gate, Grev Wedels Plass og Bankplassen

Om aktiviteten: En aktivitetsdag for alle generasjoner – full av lek, utfordringer og opplevelser. Unge som gamle inviteres til å delta på ulike aktiviteter og hvert lag må bestå av minst to generasjoner. Aktiviteter inkluderer blant annet bandy, sjakk, volleyball, gåfotball og pentaque.

11.00 – 17.00: Barnas Open House Oslo

Sted: Øvre Slottsgate, utenfor Sentralen

Om aktiviteten: Barnas Open House Oslo (BOHO) er et nytt arrangement hvor barn og ungdom kan bygge, tegne og oppleve arkitektur og byplanlegging. Det vil være morsomme verksted, aktiviteter og underholdning.

14.00 – 17.00: Minifestival

Sted: Møllergata sør, utenfor Big Dipper

Om aktiviteten: Big Dipper inviterer til en intim musikkopplevelse med ulike artister i det nyoppussede området utenfor sine lokaler. Få med deg Tusmørke, The Switch og Hilma Nikolaisen!

19:00 – 22:30: Utekino

Sted: Fridtjof Nansens plass, foran Oslo Rådhus

Om aktiviteten: På lørdagskvelden viser vi den Oscar-belønnede filmen La La Land på storskjerm foran Oslo Rådhus! Vi varmer opp med kortfilmer fra fortidens Oslo.

 

Meld deg på arrangementet på Facebook for oppdateringer >>

Relaterte saker

Eventbilde: Halloween-verksted på Barnekunstmuseet
lørdag
11:00

Halloween-verksted på Barnekunstmuseet

Barnekunstmuseet i Oslo inviterer til kostymeparty, kunstverksted og Halloween-party! Dresskode: Kostymeparty – her er det bare å kle seg opp! 

Eventbilde: To generasjoner – sushi
lørdag
11:00

To generasjoner – sushi

To generasjoner sushikurs er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Eventbilde: Peter Pan og Kaptein Krok
lørdag
13:00

Peter Pan og Kaptein Krok

Bli med å se den spennende historien med inspirasjon fra den kjente barne klassikeren om Peter Pan og Wendy i Drømmeland.