Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Optimisme Livsgnist Selvinnsikt Styrke hovedbilde
mandag 
19:00

Optimisme Livsgnist Selvinnsikt Styrke

ntso

Velkommen til et fargerikt og energifylt foredrag med mentaltrener Vibeke Olss.

Ved hjelp av morsomme briller, kongler,fargerike plakater og sitroner kan du lære hvordan du kan endre tenkemåte, væremåte og holdninger for å få motivasjon til å oppnå mer av akkurat det du ønsker i ditt liv.

Nordstrandhuset 30.mai kl 19.00 – 21.00.

Vibeke Olss har bred erfaring og kompetanse innen selvledelse. Hun lever etter de samme prinsippene som hun lærer fra seg, og er i dag en positiv energibunt med masse livsgnist.

Sagt om Vibeke: Vibeke Olss tør å by på seg selv. Gjennom hennes ærlighet, humor og sårbarhet er det lett å kjenne seg igjen.
«Mye energi, modig, fargerik, troverdig, tilstede, morsom, ydmyk, klok, verdifokusert, tydelig, gledesspreder, positiv, selvinnsikt, ærlig, smittende energi, engasjert, sprudlende og inspirerende, god til å formidle. Alle har godt av en dose med OLSS Begeistring.»

Optimisme Livsgnist Selvinnsikt Styrke Olssmodellen.

Påmelding og mer informasjon , kontakt Vibeke Olss på 91874655 eller vibeke@olss.no

Les mer på nettsiden: www.olssbegeistring.no.

Pris 250kr voksne, 150 kr studenter og ungdom.
VELKOMMEN.

Relaterte saker

Eventbilde: Nysgjerrig på cocktail og kunst?
torsdag
19:00

Nysgjerrig på cocktail og kunst?

Her kickstartes sommerferien med norsk gatekunst og miksing av cocktails! Lær å mikse cocktails og få omvisning av norsk gatekunst hos galleri M35.

Eventbilde: Omvisning: Sagenevandring
søndag
14:00

Omvisning: Sagenevandring

Sagenevandringen “To fabrikker – tusen liv” gir deg kunnskap om hverdagsliv, fabrikker og arbeidsliv og et innblikk i et unikt industriområde. Omvisning hver lørdag og søndag kl.12 og 14.

Eventbilde: Skape(t) – skeiv kunsthistorie
lørdag
14:00

Skape(t) – skeiv kunsthistorie

Undergrunnsstemmer og frigjøringskamp i skeiv kunsthistorie. Få et innblikk i historien fra dem som selv har opplevd den.