Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Opplev Tori Amos i Oslo Konserthus hovedbilde
mandag 
19:30
Oslo Konserthus

Opplev Tori Amos i Oslo Konserthus

Den amerikanske sangerinnen, låtskriveren, pianisten og komponisten Tori Amos gjester Oslo Konserthus mandag 7. mars.

Tori Amos slo gjennom tidlig på 90-tallet og markerte seg raskt som en av få musikerne som brukte piano som hovedinstrument og bygget låtene sine rundt dette. Tori har gjennom hele sin karriere hatt et sterkt budskap med musikken sin, og er kjent for sine intrikate, følelsesladde og intense sangtekster.

Hun har vært med på å skyve på musikalske grenser ved å belyse vanskelige tema som religion, sårbarhet, dårlig selvtillit og personlig tragedie. Dette har til tider vært kontroversielt, men samtidig gitt henne trofaste fans over hele verden, og en unik posisjon som en artist med ryggrad og en sterk stemme for de svakeste i samfunnet.

Relaterte saker

Eventbilde: Jan Thomas og Einar blir venner: Julepodshow
mandag
19:30

Jan Thomas og Einar blir venner: Julepodshow

Jan og Einar utfordrer hverandre, skravler om ting de – og du – er opptatt av, og deler fra livene sine; en herlig miks av humoristisk hverdagsliv og glamorøse festdager. Nå kan du oppleve duoen live!

Eventbilde: Felix Gonzalez-Torres – Mellom oppløsing og ivaretakelse
tirsdag
17:00

Felix Gonzalez-Torres – Mellom oppløsing og ivaretakelse

I dette foredraget tar Øystein Ustvedt for seg Gonzalez-Torres’ karakteristiske bruk av vanlige, hverdagslige objekter, ofte knyttet til tap og sorgarbeid, og om hvordan omgivelsene og betrakteren trekkes inn som aktive aktører i flere av hans verker.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
19:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.