Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Opplev Tori Amos i Oslo Konserthus hovedbilde
mandag 
19:30
Oslo Konserthus

Opplev Tori Amos i Oslo Konserthus

Den amerikanske sangerinnen, låtskriveren, pianisten og komponisten Tori Amos gjester Oslo Konserthus mandag 7. mars.

Tori Amos slo gjennom tidlig på 90-tallet og markerte seg raskt som en av få musikerne som brukte piano som hovedinstrument og bygget låtene sine rundt dette. Tori har gjennom hele sin karriere hatt et sterkt budskap med musikken sin, og er kjent for sine intrikate, følelsesladde og intense sangtekster.

Hun har vært med på å skyve på musikalske grenser ved å belyse vanskelige tema som religion, sårbarhet, dårlig selvtillit og personlig tragedie. Dette har til tider vært kontroversielt, men samtidig gitt henne trofaste fans over hele verden, og en unik posisjon som en artist med ryggrad og en sterk stemme for de svakeste i samfunnet.

Relaterte saker

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Forvandlingens kunst – Teatermuseet
tirsdag

Forvandlingens kunst – Teatermuseet

Oppdag skatter fra kostyme- og modell-samlingen som spenner fra Christiania på 1700-tallet via Paris i mellomkrigstiden og fram til vår egen tid.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
20:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.