Søk i Aktiv i Oslo

Oppdag havet-utstilling hovedbilde
søndag 
Norsk Maritimt Museum

Oppdag havet-utstilling

I utstillingen retter museet fokus mot marin forsøpling, og ønsker at du skal bli glad i havet!

Bli med og oppdag havet!
Hør marmælen fortelle sin historie og ta deg med ned i dypet. Du får bli med gjennom undervannsgrotter og over anemoner, inn i plastlaboratoriet og til den fantastiske ubåten! Her lærer du ikke bare om havets mange mytiske skapninger og nyoppdagede arter, men også om konsekvensene av plastforsøpling.

I tillegg til en helt ny magisk undervannsverden for barn og unge, kan du også oppleve maritim arkeologi, skipsfart og den historiske utviklingen av fartøy. Dette er viktig i museets formidling, og arkeologien er en unik inngangsport til forbruks- og avfallshistorie.

Les mer.

Må oppleves
«Oppdag havet» er en utstilling som må oppleves av nysgjerrige sjeler i alle aldre. Den skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Målet er at du som besøker museet skal bli glad i havet, lære om hvor avhengige vi er av det og forstå hva som må til for å snu den destruktive utviklingen.

Maritimt museum gleder seg til å kunne ta imot barn, ungdom og voksne som ivrer etter å oppdage havet.

Oppdag havet

Relaterte saker

Eventbilde: Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus
søndag
00:00

Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus

Hønse-Lovisas hus er kjent for sin sagnomsuste gode vaffel, men menyen inneholder mye mer! Nyt nøye utvalgte og smakfulle retter i idylliske omgivelser.

Eventbilde: Runderidning for barn hos EKT
søndag
00:00

Runderidning for barn hos EKT

Runderidning er ponniridning for barn fra 1 til 12 år. Runderidningen foregår i en egen arena hvor ponniene leies en runde med leier fra EKT.

Eventbilde: Barnesøndag: Gå på oppdagelsesferd i Arktis
søndag
11:30

Barnesøndag: Gå på oppdagelsesferd i Arktis

Denne søndagen kan du bli med på rebusløype, oppdag fine gjenstander og dyr som gjemmer seg i utstillingene. Sporene du finner hjelper deg til å lage din egen premie!