Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Operapub: solister fra Praha-operaen og rikelig med skummende drikke. hovedbilde
fredag 
20:30
Bærum Kulturhus

Operapub: solister fra Praha-operaen og rikelig med skummende drikke.

Fra Nasjonaloperaen til Foajésenen

Sopranen Barbora Rerichová og tenoren Pavol Kubá tar med seg pianist Silvia Magagni og gir deg kjente og ukjente utdrag fra operahistorien med dertil tilhørende forfriskende drikke. Konseptet operapub passer perfekt inn i Møt Praha-serien: i den tsjekkiske hovedstaden er man glad i både stor kunst og god drikke.

Solistene denne kvelden er alle tilknyttet Nasjonaloperaen i Praha, og har innehatt viktige roller. Her får du oppleve virkelig storslåtte arier i en uhøytidelig og hyggelig setting.

Barbora Rerichová er en prisvinnende sopran som har innehatt roller som blant annet Musetta i La bohème og førstedame i Mozarts Tryllefløyten ved Prahas Nasjonalopera. Pbulikum kan også glede seg til å oppleve barytonen Pavol Kuban som har vært Marcello i La Bohème og Guglielo i Così van tutte. På klaver kommer den italienske pianisten Silvia Magagni, som til daglig er tilknyttet Nasjonaloperaen i Praha som husakkompagnatør.

Tenk så gøy dette blir: å kunne nyte opera til fulle uten å være redd for å klappe på feil sted, juble når man hører noe flott, bli engasjert og, ikke minst, kunne nyte en duggfrisk. Finstasen kan henge igjen i skapet – kom som du er, sett deg godt til rette med noe godt i glasset og la deg rive med.

Relaterte saker

Eventbilde: Paint’n Sip i Bakhagen til PINPIN
torsdag
17:30

Paint’n Sip i Bakhagen til PINPIN

Be med deg venner, familie og daten på en kreativ kveld utenom det vanlige!

Eventbilde: OnklP på Bysommer
torsdag
21:00

OnklP på Bysommer

OnklP er tilbake! Og denne gangen gjør han det på egen hånd. Når den evig energiske OnklP tar scenen igjen, er det med dedikerte fans fra alle generasjoner i publikum.

Eventbilde: The Well Summer Club
fredag
00:00

The Well Summer Club

Ser du etter et flott sted å slappe av, sole deg, bade, spise, drikke og bare ha det bra i sommer? Opplev herlig beach club-stemning på The Well, bare 15 minutter fra Oslo.