Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Open Mic – Grip scenen! hovedbilde
tirsdag 
19:00

Open Mic – Grip scenen!

// OPEN MIC OSLO 2017//

https://www.facebook.com/events/262969174210246/

Kl 19.00-22.00. Dørene åpnes kl 18.00. Fri inngang.
Link til forhåndspåmelding: https://goo.gl/forms/ZdcJF5HJZZuST7o02

Her gjentar de fjorårets suksess og inviterer til Open Mic 2017! I år skal det holdes i Vinterhagen på Sentralen – Oslos nye scene og landets største verksted for kreative krefter innen kultur og innovasjon!

Vil du få salen til å le? Fremføre en ny låt? Eller si noe du har på hjertet? Er du alene eller er dere et fullt band? Nå har du/dere sjansen til å GRIPE SCENEN! Man åpner seg og lar hjertet velte ut, kanskje fulle av usikkerhet, fortvilelse, men også håp. Med den rette stemningen, intimscene, topp lydkvalitet og et chill publikum, legger vi til rette for din/deres liveopptreden! I tillegg vil det være gjesteopptredener! Hvem disse er vil vi avsløre etterhvert på vår facebookside ;)

Sang / Stand up / Poesi / Spoken word / Instrumental

PÅMELDING TIL OPEN MIC
2/3 kan forhåndsmelde seg via påmeldingsskjema (se link under). 1/3 kan melde seg direkte på Open Mic fra kl 18.00 (NB! begrenset program).

Her kan du melde deg på!

KulturKlovnene stiller med scene, publikum, lydmann, mikrofon og piano. Om du trenger andre instrumenter, ta det med!

PUBLIKUM
Velkommen som publikum til en uformell intimkonsert i Vinterhagen på Sentralen! Len deg tilbake og nyt, la deg rive med, bli forundret og overrasket. Vi vet aldri hvordan en Open Mic-kveld utarter seg, men det er også en del av opplevelsen! Uansett lover vi god stemning og gleder oss til å dele en finfin aften med dere.

Fri aldersgrense, fri inngang!
NB! Påmelding gjelder kun de som skal opptre på scenen.

Sentralen Kafeteria vil være åpen både før, under og etter arrangementet, og serverer mat og drikke til deg og dine venner.

_________________________________

Om du ønsker å støtte KulturKlovnenes arbeid for mangfoldig og grenseløs scenekunst, vil det være mulighet for det via vår donasjonsboks samt Vipps til 451 00 004.
På forhånd takk ♥
__________________________________

Har du spørsmål?
Kontakt Lyly Che på 410 87 123
__________________________________

Vi sees da!

Relaterte saker

Eventbilde: Afterwork med DJ på Gastroteket!
fredag
16:00

Afterwork med DJ på Gastroteket!

Gastroteket Vika har Afterwork med DJ hver torsdag og fredag. Kom og få servert nydelig mat og drikke på denne gastropuben med en helt unik atmosfære og stemning.

Eventbilde: Friends – The One Where Everyone Drinks på SALT
fredag
19:00

Friends – The One Where Everyone Drinks på SALT

Har du noen gang lurt på hvordan det ville vært om noen oversatte Friends til norsk og det var en improforestilling? Could this BE anymore fun? Det kan du finne ut nå!

Eventbilde: Sommerimpro 2023
fredag
19:30

Sommerimpro 2023

De har nok en gang satt opp scenen i baren og gjør seg klare for en sommer full av digge sommerdrinker, uteservering, is og sabla gøy impro!