Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Ønskedrøm – familievennlig improvisasjonsteater hovedbilde
lørdag 
14:00
Bærum Kulturhus

Ønskedrøm – familievennlig improvisasjonsteater

Den vanlige verden er ikke nødvendigvis kjedelig, den er bare veldig, veldig vanlig. Men når vi drømmer – våkne eller sovende – kan det være rart, fantastisk og skummelt, og absolutt ikke vanlig!

Ønskedrøm begynner med at skuespillerne går rundt i publikum og samler inn drømmer og ønsker fra publikum, som blir utgangspunkt for improviserte historier og situasjoner. Målet er at alle ønskedrømmene, små som store, skal bli fantastiske!

Et av barna i publikum får også ansvaret for å lydlegge scenene med en tilfeldig sang fra deres sampler, som gjør at drømmer kan sveve forsiktig over gulvet i en rolig ballade, eller sprenge taket i en heftig gitarsolo. Med stort engasjement gir skuespillerne liv til barnas drømmer og tar alle ønsker på alvor!

Se mer.

Relaterte saker

Eventbilde: Oppdag havet-utstilling
søndag
00:00

Oppdag havet-utstilling

En utstilling som må oppleves av nysgjerrige sjeler i alle aldre. Den skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet.

Eventbilde: Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus
søndag
00:00

Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus

Hønse-Lovisas hus er kjent for sin sagnomsuste gode vaffel, men menyen inneholder mye mer! Nyt nøye utvalgte og smakfulle retter i idylliske omgivelser.

Eventbilde: Runderidning for barn hos EKT
søndag
00:00

Runderidning for barn hos EKT

Runderidning er ponniridning for barn fra 1 til 12 år. Runderidningen foregår i en egen arena hvor ponniene leies en runde med leier fra EKT.