Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Omvisning: Følelser i antikken og Det gamle Egypt hovedbilde
lørdag 
12:00
Historisk museum

Omvisning: Følelser i antikken og Det gamle Egypt

I Historisk museum finner du 2000-4000 år gamle gjenstander fra Middelhavsregionen. Hva forteller de om tanker om liv og død i Det gamle Egypt, og hvordan har egyptiske mumiekister og greske vaser havnet i Oslo?

Påmelding her.

Utstillingen “Følelser i antikken og Det gamle Egypt”, som er designet av det internasjonalt prisvinnende arkitektfirmaet Snøhetta, er satt opp slik at man kommer tett på de flere tusen år gamle gjenstandene, noen av dem kan man til og med ta på.

Sett deg ned ved bordet, ansikt til ansikt med gjenstandene, og møt dem med alle sansene. Den eldste gjenstanden i utstillingen er en egyptisk trefigur fra ca. 2345 f.Kr, og den seneste en egyptisk kattekiste fra ca. 395 e.Kr.

Utstillingen bygger bro over tid og avstand. Den minner oss på at sterke følelser og opplevelser er noe som er felles for alle mennesker.

Les mer om utstillingen “Følelser i antikken og Det gamle Egypt”.

Relaterte saker

Eventbilde: Ridetime for øvede ryttere hos EKT
lørdag
14:00

Ridetime for øvede ryttere hos EKT

Hver lørdag holder EKT ridetime for øvede ryttere, hvor du som har god rideerfaring kan melde deg på for en undervisningstime med en av våre dyktige ridelærere. Her kan du få frisket opp dine rideferdigheter, eller få utviklet deg videre i grunnleggende dressur.

Eventbilde: Økohelter – Danseforestilling for barn
lørdag
14:00

Økohelter – Danseforestilling for barn

En danseforestilling som zoomer inn på de små skapningene over og under skogens bunn. For barn fra 4 år

Eventbilde: Ridetime for nybegynnere hos EKT
lørdag
15:00

Ridetime for nybegynnere hos EKT

Ridetime for nybegynnere er et tilbud til alle som vil ri. Timen er tilpasset nybegynnere. Ridetimen foregår på ridebane med rideinstruktør.