Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Omvisning: Følelser i antikken og Det gamle Egypt hovedbilde
lørdag 
12:00
Historisk museum

Omvisning: Følelser i antikken og Det gamle Egypt

I Historisk museum finner du 2000-4000 år gamle gjenstander fra Middelhavsregionen. Hva forteller de om tanker om liv og død i Det gamle Egypt, og hvordan har egyptiske mumiekister og greske vaser havnet i Oslo?

Påmelding her.

Utstillingen “Følelser i antikken og Det gamle Egypt”, som er designet av det internasjonalt prisvinnende arkitektfirmaet Snøhetta, er satt opp slik at man kommer tett på de flere tusen år gamle gjenstandene, noen av dem kan man til og med ta på.

Sett deg ned ved bordet, ansikt til ansikt med gjenstandene, og møt dem med alle sansene. Den eldste gjenstanden i utstillingen er en egyptisk trefigur fra ca. 2345 f.Kr, og den seneste en egyptisk kattekiste fra ca. 395 e.Kr.

Utstillingen bygger bro over tid og avstand. Den minner oss på at sterke følelser og opplevelser er noe som er felles for alle mennesker.

Les mer om utstillingen “Følelser i antikken og Det gamle Egypt”.

Relaterte saker

Eventbilde: Vegetar verden rundt
onsdag
17:00

Vegetar verden rundt

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.

Eventbilde: Opplev Vigelandsparken med guide!
onsdag
18:00

Opplev Vigelandsparken med guide!

Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.

Eventbilde: VÅRDAGER – aktiviteter, gode tilbud og hyggelige opplevelser!
torsdag
00:00

VÅRDAGER – aktiviteter, gode tilbud og hyggelige opplevelser!

Opplev en spennende handelshelg for store og små.