Arrangementet er fullført.

Ølsmaking: Møt pionerene innen håndverksøl hovedbilde
mandag 
18:00
Gamle Logen

Ølsmaking: Møt pionerene innen håndverksøl

Smak ølet fra bryggeriet som satte Norge på ølkartet

Denne kvelden får du en sjelden mulighet til å smake mye spennende øl, både nytt og vellagret, fra det første norske håndverksbryggeriet.

På denne smakingen får du teste 10 forskjellige øl fra anerkjente Nøgne Ø sitt brede sortiment, og de har lovet å ta med noen godsaker som har godgjort seg på lageret en stund. Tom Young skal guide oss gjennom denne kvelden, og her får du innsikt i både hvordan knakende godt øl lages og hemmeligheten bak Nøgne Øs suksess.

Nøgne Ø regnes for å være pioneren blant de norske småskalabryggeriene. Oppstarten i 2002 var preget av entusiasme og kreativitet, men det norske markedet var den gang ikke modent for norsk håndverksøl. Løsningen ble å eksportere ølet, og de første årene gikk over 80 prosent av Nøgne Øs produksjon til eksportmarkedet. I de påfølgende årene vokste interessen for håndverksøl, i takt med at stadig flere aktører kom til.

Nøgne Øs sortiment består av et bredt spekter av øltyper med et stort smaksspekter. Det legges mye arbeid i å finne frem til ølstiler og smaker som passer til forskjellige matretter. Det brygges alt fra lyse, belgiske ølstiler, via lette lagerøl til mørke og kraftige stouts og brown ales.

Les mer og meld deg på her

Relaterte saker

Eventbilde: Oslos nye foodcourt, VIA Village, åpner dørene 1. oktober 2021
fredag
18:00

Oslos nye foodcourt, VIA Village, åpner dørene 1. oktober 2021

VIA Village i Vika kan friste med mer enn en hyggelig foodcourt med matboder fra flere av Oslos mest populære restauranter. Her har de definitivt tilrettelagt for å bli både venners, familiers og kollegaers nye Oslo-favoritt. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Cabernet Sauvignon
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Cabernet Sauvignon

Cabernet Sauvignon er i dag den mest plantede druen i verden og viser ulike ansikter avhengig av hvor den dyrkes.

Eventbilde: Førjulstid og romjul på Son Spa
tirsdag

Førjulstid og romjul på Son Spa

Nyt både spa og julemeny under førjulstiden, så vel som julaften, romjul og nyttårsaften på Son Spa.