Arrangementet er fullført.

Ølsmaking: Møt pionerene innen håndverksøl hovedbilde
mandag 
18:00
Gamle Logen

Ølsmaking: Møt pionerene innen håndverksøl

Smak ølet fra bryggeriet som satte Norge på ølkartet

Denne kvelden får du en sjelden mulighet til å smake mye spennende øl, både nytt og vellagret, fra det første norske håndverksbryggeriet.

På denne smakingen får du teste 10 forskjellige øl fra anerkjente Nøgne Ø sitt brede sortiment, og de har lovet å ta med noen godsaker som har godgjort seg på lageret en stund. Tom Young skal guide oss gjennom denne kvelden, og her får du innsikt i både hvordan knakende godt øl lages og hemmeligheten bak Nøgne Øs suksess.

Nøgne Ø regnes for å være pioneren blant de norske småskalabryggeriene. Oppstarten i 2002 var preget av entusiasme og kreativitet, men det norske markedet var den gang ikke modent for norsk håndverksøl. Løsningen ble å eksportere ølet, og de første årene gikk over 80 prosent av Nøgne Øs produksjon til eksportmarkedet. I de påfølgende årene vokste interessen for håndverksøl, i takt med at stadig flere aktører kom til.

Nøgne Øs sortiment består av et bredt spekter av øltyper med et stort smaksspekter. Det legges mye arbeid i å finne frem til ølstiler og smaker som passer til forskjellige matretter. Det brygges alt fra lyse, belgiske ølstiler, via lette lagerøl til mørke og kraftige stouts og brown ales.

Les mer og meld deg på her

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs i street food
lørdag
13:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

Eventbilde: Valentines Hos Alma
lørdag
16:00

Valentines Hos Alma

Vi feirer kjærlighetens dag 12. februar (lørdagen) og inviterer deg og din kjære til en smakfull 3-retters middag hos oss! Passer perfekt om du har andre planer for mandagen på selveste VALENTINE’S DAY.

Eventbilde: Valentines på Salome
mandag
16:00

Valentines på Salome

En venetiansk kveld i kjærlighetens tegn på SALOME. Unn deg selv og din kjære en smak fra verdens mest romantiske by på Valentinerdagen. Vår fantastiske kjøkkensjef Nelson har satt opp egen meny for anledningen – 4- eller 6-retters.