Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Ølsmaking: Møt pionerene innen håndverksøl hovedbilde
mandag 
18:00
Gamle Logen

Ølsmaking: Møt pionerene innen håndverksøl

Smak ølet fra bryggeriet som satte Norge på ølkartet

Denne kvelden får du en sjelden mulighet til å smake mye spennende øl, både nytt og vellagret, fra det første norske håndverksbryggeriet.

På denne smakingen får du teste 10 forskjellige øl fra anerkjente Nøgne Ø sitt brede sortiment, og de har lovet å ta med noen godsaker som har godgjort seg på lageret en stund. Tom Young skal guide oss gjennom denne kvelden, og her får du innsikt i både hvordan knakende godt øl lages og hemmeligheten bak Nøgne Øs suksess.

Nøgne Ø regnes for å være pioneren blant de norske småskalabryggeriene. Oppstarten i 2002 var preget av entusiasme og kreativitet, men det norske markedet var den gang ikke modent for norsk håndverksøl. Løsningen ble å eksportere ølet, og de første årene gikk over 80 prosent av Nøgne Øs produksjon til eksportmarkedet. I de påfølgende årene vokste interessen for håndverksøl, i takt med at stadig flere aktører kom til.

Nøgne Øs sortiment består av et bredt spekter av øltyper med et stort smaksspekter. Det legges mye arbeid i å finne frem til ølstiler og smaker som passer til forskjellige matretter. Det brygges alt fra lyse, belgiske ølstiler, via lette lagerøl til mørke og kraftige stouts og brown ales.

Les mer og meld deg på her

Relaterte saker

Eventbilde: Julemarked på Bærums verk
lørdag
10:00

Julemarked på Bærums verk

Her vil du oppleve et rikholdig juleprogram og førjulsstemning hver eneste dag.

Eventbilde: Bondens marked – Asker Kulturhus
lørdag
10:00

Bondens marked – Asker Kulturhus

Bondens marked er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.

Eventbilde: Bondens julemarked i 2023
lørdag
12:00

Bondens julemarked i 2023

Velkommen til julemarked og stemningsfulle opplevelser på Bondens marked!