Arrangementet er fullført.
Bli bedre kjent med øl når Ølakademiet ønsker velkommen til ølsmaking for to i ølkjelleren i Oslo. Sosialt og lærerikt!
Bli bedre kjent med øl når Ølakademiet ønsker velkommen til ølsmaking for to i vår ølkjeller i Oslo. Sosialt og lærerikt!
På en ølsmaking med Ølakademiet står kunnskap i fokus. Her lærer man å bruke sansene når man smaker øl. Ølguiden tar for seg temaer som historie, bryggeprosessen og øltyper. Man lærer litt om råvarene (malt, humle, gjær og vann), skjenking, glassvalg og serveringstemperatur.
En ølsmaking med Ølakademiet er en sosial opplevelse som passer for alle, hvor man også møter andre kursdeltakere i hyggelige omgivelser.
Ølsmakingene er uformelle, folkelige og har fokus på god stemning og humor! Aldersgrense 18 år.
Pris for 2 personer: 1095,-
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Gamlebyen Mat & Drikke lager en 5 retters-kanonmeny med tilhørende drikke, med eller uten alkohol.