Arrangementet er fullført.
Bli med på en ettermiddag med spennende bryggerihistorie og engasjerende formidling av ølkultur!
Øl og ølbryggingens historie, foredrag v/utviklingssjef Tore Hage, Ringnes Bryggeri
I denne utgaven av Teknologihistorisk onsdag på Teknisk museum vil du bli kjent med ølkulturens historie.
Tore Hage tar oss med på et dypdykk i ølbryggingens historie og henter opp spennene temaer knyttet til råvarer, bryggeriene langs Akerselva, vitenskap, Pateur og Dr. sopp.
Utviklingssjefen på Ringnes har mer enn 30 års erfaring fra norsk bryggerinæringi, og er lidenskapelig opptatt av brygging, bryggerihistorie og ølkultur.
God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzaen.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.
NHMs guider tar deg med på en tur i Botanisk hage der de viser fram trær og blomster, med fokus på det som er på sitt vakreste akkurat nå. De forteller også om Botanisk hages historie.