Arrangementet er fullført.

Ole Ivars og Bjørns Orkester hovedbilde
lørdag 
19:00
Deichmanske Bibliotek, hovedbiblioteket

Ole Ivars og Bjørns Orkester

Det blir en uforglemmelig kveld på Det gamle biblioteket i Oslo når dansebandet Ole Ivars, sammen med Bjørns Orkester byr opp til dans. Folket kan danse, de kan synge, og få være med på en megahappening på det tidligere gamle ærverdige hovedbiblioteket.

Pris: kr 350,- bill. avgift.
20 års aldersgrense. Husk ID
Dørene åpner kl. 19:00. Konsertstart kl. 20:00.

Det blir sitteplasser i lokalet, og god plass til dans.
Det vil også bli muligheter for å kjøpe mat.

Ole Ivars har en tilhengerskare som omfatter folk i alle aldre, og i flere land. Tidligere var det kun moderlandet som var nedslagsfeltet, men i de siste årene har de spilt i både Sverige, Spania, på Færøyene, og til og med i Latvia. De nærmest for grossister å regne i antall Spellemannpriser. De har 8” bronseharper”, inkludert den gjeveste av alle, ÅRETS SPELLEMANN. Hele 12 ganger har de blitt nominert fra prisen ble opprettet for danseband i 1996.De har solgt over en million plater, og har et tosifret antall GULL og PLATINA-trofeer på veggen.

Bjørns Orkester kommer fra Fræna (Hustavika etter 2020) og Molde i Møre og Romsdal, med fanskare over hele landet. Spillejobber fra Agder i sør til Nord-Norge i nord. Fast innslag på de største dansefestivaler og dansegallaer.

Relaterte saker

Eventbilde: Åtte årstider – Det Norske Blåseensemble
søndag
19:00

Åtte årstider – Det Norske Blåseensemble

Barokk med groove og lidenskapelig argentinsk tango med et hint av 1700-tallet. Bli med på en musikalsk reise gjennom året i Europa og Argentina.

Eventbilde: Oslo Kammerkor på åpningen av Oslo Orgelfestival
søndag
19:00

Oslo Kammerkor på åpningen av Oslo Orgelfestival

Dette er kor slik du aldri har hørt det før- her møter urgammel dramatikk et moderne, men til tider tidløst lydbilde.

Eventbilde: Oslo Operafestival CAROLINE WETTERGREEN
torsdag
19:00

Oslo Operafestival CAROLINE WETTERGREEN

Caroline Wettergreen og Dorina Komani presenterer et utvalg av sine favoritter fra musikkhistorien. Publikum får høre lieder av blant andre Maurice Ravel og Clara Schumann, i tillegg til arier fra Leo Delibes og Vincenzo Bellini med flere.