Arrangementet er fullført.

Ole Ivars og Bjørns Orkester hovedbilde
lørdag 
19:00
Deichmanske Bibliotek, hovedbiblioteket

Ole Ivars og Bjørns Orkester

Det blir en uforglemmelig kveld på Det gamle biblioteket i Oslo når dansebandet Ole Ivars, sammen med Bjørns Orkester byr opp til dans. Folket kan danse, de kan synge, og få være med på en megahappening på det tidligere gamle ærverdige hovedbiblioteket.

Pris: kr 350,- bill. avgift.
20 års aldersgrense. Husk ID
Dørene åpner kl. 19:00. Konsertstart kl. 20:00.

Det blir sitteplasser i lokalet, og god plass til dans.
Det vil også bli muligheter for å kjøpe mat.

Ole Ivars har en tilhengerskare som omfatter folk i alle aldre, og i flere land. Tidligere var det kun moderlandet som var nedslagsfeltet, men i de siste årene har de spilt i både Sverige, Spania, på Færøyene, og til og med i Latvia. De nærmest for grossister å regne i antall Spellemannpriser. De har 8” bronseharper”, inkludert den gjeveste av alle, ÅRETS SPELLEMANN. Hele 12 ganger har de blitt nominert fra prisen ble opprettet for danseband i 1996.De har solgt over en million plater, og har et tosifret antall GULL og PLATINA-trofeer på veggen.

Bjørns Orkester kommer fra Fræna (Hustavika etter 2020) og Molde i Møre og Romsdal, med fanskare over hele landet. Spillejobber fra Agder i sør til Nord-Norge i nord. Fast innslag på de største dansefestivaler og dansegallaer.

Relaterte saker

Eventbilde: Sivert Høyem – Solo Acoustic Tour
lørdag
18:00

Sivert Høyem – Solo Acoustic Tour

En av landets mest markante stemmer legger ut på sin første soloturné på åtte år – med tre konsertkvelder på Rockefeller.

Eventbilde: hei kalas – Releasekonsert
søndag
13:00

hei kalas – Releasekonsert

hei kalas ble Spellemannsnominert for debutalbumet «hvorfor er jeg allergisk» som kom i 2020 og nå er det ENDELIG på tide med en releasekonsert!

Eventbilde: OnklP & De fjerne Slektningene
onsdag
19:00

OnklP & De fjerne Slektningene

Etter tre sterke album, prisdryss og låtsuksesser som «Styggen på Ryggen» gjør Slekta comeback med sitt fjerde studioalbum og konserter på Rockefeller.