Arrangementet er fullført.

Ole Ivars og Bjørns Orkester hovedbilde
lørdag 
19:00
Deichmanske Bibliotek, hovedbiblioteket

Ole Ivars og Bjørns Orkester

Det blir en uforglemmelig kveld på Det gamle biblioteket i Oslo når dansebandet Ole Ivars, sammen med Bjørns Orkester byr opp til dans. Folket kan danse, de kan synge, og få være med på en megahappening på det tidligere gamle ærverdige hovedbiblioteket.

Pris: kr 350,- bill. avgift.
20 års aldersgrense. Husk ID
Dørene åpner kl. 19:00. Konsertstart kl. 20:00.

Det blir sitteplasser i lokalet, og god plass til dans.
Det vil også bli muligheter for å kjøpe mat.

Ole Ivars har en tilhengerskare som omfatter folk i alle aldre, og i flere land. Tidligere var det kun moderlandet som var nedslagsfeltet, men i de siste årene har de spilt i både Sverige, Spania, på Færøyene, og til og med i Latvia. De nærmest for grossister å regne i antall Spellemannpriser. De har 8” bronseharper”, inkludert den gjeveste av alle, ÅRETS SPELLEMANN. Hele 12 ganger har de blitt nominert fra prisen ble opprettet for danseband i 1996.De har solgt over en million plater, og har et tosifret antall GULL og PLATINA-trofeer på veggen.

Bjørns Orkester kommer fra Fræna (Hustavika etter 2020) og Molde i Møre og Romsdal, med fanskare over hele landet. Spillejobber fra Agder i sør til Nord-Norge i nord. Fast innslag på de største dansefestivaler og dansegallaer.

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Filharmoniske Kor 100 år
lørdag
18:00

Oslo Filharmoniske Kor 100 år

Oslo Filharmoniske Kor feirer sitt hundreårsjubileum med en storslått festkonsert, med Oslo-Filharmonien, dirigentene Cathrine Winnes og Øystein Fevang, og konferansier Ingrid Bjørnov.

Eventbilde: Mimi Webb til Parkteatret
søndag
19:00

Mimi Webb til Parkteatret

Hitmaskin og stjerne in the making – denne dama fra UK har du garantert hørt på radio de siste månedene, enten med hiten «Good Without» eller nydelige «Dumb Love».

Eventbilde: JERSEY BOYS på Chateau Neuf
torsdag

JERSEY BOYS på Chateau Neuf

Hold deg fast og rydd plass i kalenderen! Jersey Boys kommer til å ta Norge med storm og har Norgespremiere 27. januar 2022! «De hadde et særpreg, en attityd og et grep som ingen andre.»