Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Ole Børud til Bærum Kulturhus hovedbilde
onsdag 
20:00
Bærum Kulturhus

Ole Børud til Bærum Kulturhus

Stjernekamp-favoritt og soulfenomen med et drivende godt liveband.

En soulveteran endelig klar for Store Sal: Ole Børud har i praksis stått på scenen på fulltid siden han kunne stå på to ben og leverer musikalske prestasjoner på et skyhøyt nivå. Når han har med seg et særs samspilt og superkompetent band blir resultatet en live-kveld av de sjeldne.

Hva er det som gjør at folket har trykket Ole Børud og hans versjon av vestkystpop, soul og funk til brystet? Om man ser på bakgrunnen til Ole Børud finner man mye av svaret. Som andre- generasjonsmedlem i Børud-familien, en musikalsk institusjon i seg selv, har han vært profesjonell musiker siden han var 16.

Børud har holdt fanen høyt for smakfull soul og vestkystpop, fri for ironisk distanse, i mange år. Nå får han lønn for strevet – mange av oss har fått øynene opp for lekre musikalske detaljer, perfeksjonert vokal og drivende komp.

Se mer. 

Relaterte saker

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Forvandlingens kunst – Teatermuseet
tirsdag

Forvandlingens kunst – Teatermuseet

Oppdag skatter fra kostyme- og modell-samlingen som spenner fra Christiania på 1700-tallet via Paris i mellomkrigstiden og fram til vår egen tid.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
20:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.