Arrangementet er fullført.
Lær om øl til hamburger når Ølakademiet viser vei ved å matche øl med slidere – og gir noen tips om bruk av øl i matlaging.
Oslo er blitt en burgerby og hva bør følge hamburgeren som drikke? Jo, øl! Det serveres 3 ulike burgere i noen svært gode kombinasjoner øl, og riktig øl til hver burger er selvsagt fokus. En får vite hvorfor de treffer, og hva man selv skal tenke på når man skal kombinere øl til hamburger. Dette er et kurs som passer godt for alle mat- og drikkeglade!
Vi slår et slag for øl og sliders, velkommen til bords!
Kursene er uformelle, folkelige med fokus på god stemning og humor!
Sliderne er sesongbasert – og satt sammen av våre kokker og øl-entusiaster Ronja Velten og Luis Herreros.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Gamlebyen Mat & Drikke lager en 5 retters-kanonmeny med tilhørende drikke, med eller uten alkohol.