Arrangementet er fullført.
Lær om øl til hamburger når Ølakademiet viser vei ved å matche øl med slidere – og gir noen tips om bruk av øl i matlaging.
Oslo er blitt en burgerby og hva bør følge hamburgeren som drikke? Jo, øl! Det serveres 3 ulike burgere i noen svært gode kombinasjoner øl, og riktig øl til hver burger er selvsagt fokus. En får vite hvorfor de treffer, og hva man selv skal tenke på når man skal kombinere øl til hamburger. Dette er et kurs som passer godt for alle mat- og drikkeglade!
Vi slår et slag for øl og sliders, velkommen til bords!
Kursene er uformelle, folkelige med fokus på god stemning og humor!
Sliderne er sesongbasert – og satt sammen av våre kokker og øl-entusiaster Ronja Velten og Luis Herreros.
SpaceJam Air sessions på Sentralen: En serie alkoholfrie danse- og markedsarrangementer på Oslos fineste takterrasse! Kom og dans, heng, vibe og support lokale BIPOC owned bedrifter.
Et deltagende kokkekurs hvor du både lærer å lage rettene, samt prinsipper om den voksende street food-trenden.
Et helt nytt konsept på SALT: Mjød og mal! Her blir hver deltaker tildelt et blankt lerret, og veiledet gjennom prosessen å skape sitt eget mesterverk man kan ha med hjem å henge på veggen.