Arrangementet er fullført.

Øl og sliders hovedbilde
onsdag 
18:00
Ølakademiet

Øl og sliders

Lær om øl til hamburger når Ølakademiet viser vei ved å matche øl med slidere – og gir noen tips om bruk av øl i matlaging.

Oslo er blitt en burgerby og hva bør følge hamburgeren som drikke? Jo, øl! Det serveres 3 ulike burgere i noen svært gode kombinasjoner øl, og riktig øl til hver burger er selvsagt fokus. En får vite hvorfor de treffer, og hva man selv skal tenke på når man skal kombinere øl til hamburger. Dette er et kurs som passer godt for alle mat- og drikkeglade!

Vi slår et slag for øl og sliders, velkommen til bords!

Kursene er uformelle, folkelige med fokus på god stemning og humor!

Sliderne er sesongbasert – og satt sammen av våre kokker og øl-entusiaster Ronja Velten og Luis Herreros.

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Franske smaker
tirsdag
17:00

Kurs – Franske smaker

På dette kurset jobber dere med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat – som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette. 

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.