Arrangementet er fullført.
Nå kan du bli med Ølakademiet på kurs og lære mer om både øl og sjokolade.
På programmet står opprinnelse og produksjonsprosess sentralt. Man får teste ølsorter som hveteøl, fruktøl, ale, porter og stout i kombinasjon med ulike typer sjokolade.
De lover dere en annerledes og noen overraskende gode kombinasjoner.
Tid fra kl. 17.30 – 19.30
God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzaen.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.
NHMs guider tar deg med på en tur i Botanisk hage der de viser fram trær og blomster, med fokus på det som er på sitt vakreste akkurat nå. De forteller også om Botanisk hages historie.