Arrangementet er fullført.

Øl og matkurs hovedbilde
onsdag 
17:30
Ølakademiet

Øl og matkurs

Øl og mat i kombinasjon er nytt og spennende for de fleste – hvilke regler og kombinasjoner er riktige? Ølakademiet lærer bort kunsten øl og mat igjennom en sesongbasert meny, der valgene for de gode smakskombinasjonene forklares. Øl inngår i og til måltidet. Her får du lære grunnprinsippene for hvordan man skal bruke øl i og til mat, samt som krydder og smaksforsterker.

Opplevelsen vil garantert gi grobunn for eksperimentering med øl på kjøkkenet hjemme. Man får også de gode historiene om norske øl-, mat- og drikketradisjoner og tipsene til hvordan man kan arrangere den perfekte ølmiddag hjemme.

Vi slår et slag for øl til mat, velkommen til bords!

Menyen er sesongbasert – og satt sammen av vår kokker og øl-entusiaster Ronja Velten og Luis Herreros.

Relaterte saker

Eventbilde: Italiensk mat og vin i kombinasjon
fredag
17:00

Italiensk mat og vin i kombinasjon

En restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige klassiske italienske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, italienske viner.

Eventbilde: Ostefest på Mathallen
lørdag

Ostefest på Mathallen

Annethvert år samles landets beste osteprodusenter til Norgesmesterskap i Ost – og for første gang kan publikum bli med på moroa!

Eventbilde: Bli med på kaffesmakekonkurranse
lørdag

Bli med på kaffesmakekonkurranse

Smak kaffe fra hele verden med Solberg & Hansen i Vulkangata utenfor Mathallen. Klarer du å gjette hvilke verdensdeler kaffene er fra kan du vinne en Wilfa Classic kaffekvern.