Arrangementet er fullført.

Øl og matkurs hovedbilde
onsdag 
17:30
Ølakademiet

Øl og matkurs

Øl og mat i kombinasjon er nytt og spennende for de fleste – hvilke regler og kombinasjoner er riktige? Ølakademiet lærer bort kunsten øl og mat igjennom en sesongbasert meny, der valgene for de gode smakskombinasjonene forklares. Øl inngår i og til måltidet. Her får du lære grunnprinsippene for hvordan man skal bruke øl i og til mat, samt som krydder og smaksforsterker.

Opplevelsen vil garantert gi grobunn for eksperimentering med øl på kjøkkenet hjemme. Man får også de gode historiene om norske øl-, mat- og drikketradisjoner og tipsene til hvordan man kan arrangere den perfekte ølmiddag hjemme.

Vi slår et slag for øl til mat, velkommen til bords!

Menyen er sesongbasert – og satt sammen av vår kokker og øl-entusiaster Ronja Velten og Luis Herreros.

Relaterte saker

Eventbilde: Opplev kvelden på Oslofjorden!
søndag
19:00

Opplev kvelden på Oslofjorden!

Hver dag i hele sommer kan du bli med på kveldscruise på Oslofjorden med tradisjonell rekebuffet! Turen tar ca. 3 timer, og går forbi Dynafyr, Middagsbukta og Den Norske Opera.

Eventbilde: Bondens Marked på Vinkelplassen
lørdag

Bondens Marked på Vinkelplassen

Bli med på høstens første Bondens Marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.

Eventbilde: Bondens Marked – Birkelunden
lørdag

Bondens Marked – Birkelunden

Bondens marked er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.