Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Øl og matkurs hovedbilde
onsdag 
17:30
Ølakademiet

Øl og matkurs

Øl og mat i kombinasjon er nytt og spennende for de fleste – hvilke regler og kombinasjoner er riktige? Ølakademiet lærer bort kunsten øl og mat igjennom en sesongbasert meny, der valgene for de gode smakskombinasjonene forklares. Øl inngår i og til måltidet. Her får du lære grunnprinsippene for hvordan man skal bruke øl i og til mat, samt som krydder og smaksforsterker.

Opplevelsen vil garantert gi grobunn for eksperimentering med øl på kjøkkenet hjemme. Man får også de gode historiene om norske øl-, mat- og drikketradisjoner og tipsene til hvordan man kan arrangere den perfekte ølmiddag hjemme.

Vi slår et slag for øl til mat, velkommen til bords!

Menyen er sesongbasert – og satt sammen av vår kokker og øl-entusiaster Ronja Velten og Luis Herreros.

Relaterte saker

Eventbilde: Matkurset: To generasjoner
lørdag
14:00

Matkurset: To generasjoner

«To generasjoner» er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet. Hvem blir kjøkkensjefen hjemme etter dette kurset?

Eventbilde: En unik middagsopplevelse på Oslofjorden
lørdag
18:00

En unik middagsopplevelse på Oslofjorden

Nyt middagen mens dere cruiser stille forbi byens fantastiske skyline og dens moderne og historiske landemerker.

Eventbilde: Lørdagsquizzen på Vesper!
lørdag
18:05

Lørdagsquizzen på Vesper!

Hver lørdag er det allmenquiz på Vesper med underholdende moro for alle og enhver. Gratis er det også!