Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Øl og matkurs hovedbilde
onsdag 
17:30
Ølakademiet

Øl og matkurs

Øl og mat i kombinasjon er nytt og spennende for de fleste – hvilke regler og kombinasjoner er riktige? Ølakademiet lærer bort kunsten øl og mat igjennom en sesongbasert meny, der valgene for de gode smakskombinasjonene forklares. Øl inngår i og til måltidet. Her får du lære grunnprinsippene for hvordan man skal bruke øl i og til mat, samt som krydder og smaksforsterker.

Opplevelsen vil garantert gi grobunn for eksperimentering med øl på kjøkkenet hjemme. Man får også de gode historiene om norske øl-, mat- og drikketradisjoner og tipsene til hvordan man kan arrangere den perfekte ølmiddag hjemme.

Vi slår et slag for øl til mat, velkommen til bords!

Menyen er sesongbasert – og satt sammen av vår kokker og øl-entusiaster Ronja Velten og Luis Herreros.

Relaterte saker

Eventbilde: Pub Poker på Grønland Boulebar!
mandag
17:30

Pub Poker på Grønland Boulebar!

Kom og bli med til Grønland Boulebar for spennende pokerkvelder med flotte premier!

Eventbilde: Fiskekurs på KA Sagene
onsdag
17:00

Fiskekurs på KA Sagene

Vil du lære å tilberede fisk på den perfekte måten? På dette kurset er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med inspirerende kokker.

Eventbilde: Ost- og vinsmaking
onsdag
18:00

Ost- og vinsmaking

Galopin er en spesialist på deilige franske gårdsoster, fransk og italiensk spekemat og paté. I tillegg til å være eksperter på ost, er de også lidenskapelig opptatt av vin.