Arrangementet er fullført.
Øl og mat i kombinasjon er nytt og spennende for de fleste – hvilke regler og kombinasjoner er riktige? Ølakademiet lærer bort kunsten øl og mat igjennom en sesongbasert meny, der valgene for de gode smakskombinasjonene forklares. Øl inngår i og til måltidet. Her får du lære grunnprinsippene for hvordan man skal bruke øl i og til mat, samt som krydder og smaksforsterker.
Opplevelsen vil garantert gi grobunn for eksperimentering med øl på kjøkkenet hjemme. Man får også de gode historiene om norske øl-, mat- og drikketradisjoner og tipsene til hvordan man kan arrangere den perfekte ølmiddag hjemme.
Vi slår et slag for øl til mat, velkommen til bords!
Menyen er sesongbasert – og satt sammen av vår kokker og øl-entusiaster Ronja Velten og Luis Herreros.
Kom og bli med til Grønland Boulebar for spennende pokerkvelder med flotte premier!
Vil du lære å tilberede fisk på den perfekte måten? På dette kurset er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med inspirerende kokker.
Galopin er en spesialist på deilige franske gårdsoster, fransk og italiensk spekemat og paté. I tillegg til å være eksperter på ost, er de også lidenskapelig opptatt av vin.