Arrangementet er fullført.
Øl og mat i kombinasjon er nytt og spennende for de fleste – hvilke regler og kombinasjoner er riktige? Ølakademiet lærer bort kunsten øl og mat igjennom en sesongbasert meny, der valgene for de gode smakskombinasjonene forklares. Øl inngår i og til måltidet. Her får du lære grunnprinsippene for hvordan man skal bruke øl i og til mat, samt som krydder og smaksforsterker.
Opplevelsen vil garantert gi grobunn for eksperimentering med øl på kjøkkenet hjemme. Man får også de gode historiene om norske øl-, mat- og drikketradisjoner og tipsene til hvordan man kan arrangere den perfekte ølmiddag hjemme.
Vi slår et slag for øl til mat, velkommen til bords!
Menyen er sesongbasert – og satt sammen av vår kokker og øl-entusiaster Ronja Velten og Luis Herreros.
Start våren på Son Spa og deres ulitmate påskepakke som inkluderer et deilig påskeegg fra Pikene på tunet og deres nylansering Circle of Senses.
Liv & Røre Triaden skapt en spesiell après-ski-opplevelse. Omfavn våren utendørs, nyt den inspirerende atmosfæren, og bli med å gjøre denne Afterski-festen uforglemmelig!
Drop your skis and get your warmth back on the dance floor with OFSs amazing DJs!