Arrangementet er fullført.
Øl og mat i kombinasjon er nytt og spennende for de fleste – hvilke regler og kombinasjoner er riktige? Ølakademiet lærer bort kunsten øl og mat igjennom en sesongbasert meny, der valgene for de gode smakskombinasjonene forklares. Øl inngår i og til måltidet. Her får du lære grunnprinsippene for hvordan man skal bruke øl i og til mat, samt som krydder og smaksforsterker.
Opplevelsen vil garantert gi grobunn for eksperimentering med øl på kjøkkenet hjemme. Man får også de gode historiene om norske øl-, mat- og drikketradisjoner og tipsene til hvordan man kan arrangere den perfekte ølmiddag hjemme.
Vi slår et slag for øl til mat, velkommen til bords!
Menyen er sesongbasert – og satt sammen av vår kokker og øl-entusiaster Ronja Velten og Luis Herreros.
SpaceJam Air sessions på Sentralen: En serie alkoholfrie danse- og markedsarrangementer på Oslos fineste takterrasse! Kom og dans, heng, vibe og support lokale BIPOC owned bedrifter.
Et deltagende kokkekurs hvor du både lærer å lage rettene, samt prinsipper om den voksende street food-trenden.
Et helt nytt konsept på SALT: Mjød og mal! Her blir hver deltaker tildelt et blankt lerret, og veiledet gjennom prosessen å skape sitt eget mesterverk man kan ha med hjem å henge på veggen.