Arrangementet er fullført.

Øl og matkurs hovedbilde
onsdag 
17:30
Ølakademiet

Øl og matkurs

Øl og mat i kombinasjon er nytt og spennende for de fleste – hvilke regler og kombinasjoner er riktige? Ølakademiet lærer bort kunsten øl og mat igjennom en sesongbasert meny, der valgene for de gode smakskombinasjonene forklares. Øl inngår i og til måltidet. Her får du lære grunnprinsippene for hvordan man skal bruke øl i og til mat, samt som krydder og smaksforsterker.

Opplevelsen vil garantert gi grobunn for eksperimentering med øl på kjøkkenet hjemme. Man får også de gode historiene om norske øl-, mat- og drikketradisjoner og tipsene til hvordan man kan arrangere den perfekte ølmiddag hjemme.

Vi slår et slag for øl til mat, velkommen til bords!

Menyen er sesongbasert – og satt sammen av vår kokker og øl-entusiaster Ronja Velten og Luis Herreros.

Relaterte saker

Eventbilde: Smak av Reykjavik
torsdag
19:30

Smak av Reykjavik

Katlas Atli Már Yngvason inviterer til islandsk aften som del av Møt Reykjavik.

Eventbilde: Digital ølsmaking med Ølakademiet
fredag
20:00

Digital ølsmaking med Ølakademiet

Ølakademiet tar deg også med på en rundreise gjennom ulike ølstiler fra hele verden – fra de lyse og lette til de tunge og mørke.

Eventbilde: Sprudlende smaking – Digitalt vinkurs
fredag
20:00

Sprudlende smaking – Digitalt vinkurs

I løpet av ca 1,5 time får dere smake to spennende viner og lære hovedprinsippene for produksjon av musserende viner.