Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

ODDa COUPLE hovedbilde
lørdag 
19:00
Cosmopolite Scene

ODDa COUPLE

Humor og musikk i skjønn forening

Musikalstjerne André Søfteland og komiker Roar Brekke har én ting til felles: De kommer begge fra Odda. I november og desember setter de opp det musikalske showet «Odda Couple».

En annerledes forestilling

Idéen om å lage en litt annerledes forestilling ble født en sommerdag i Bergen tidligere i år. Roar satt på en utecafé på Torgallmenningen da André kom ruslende forbi. En hyggelig prat ved cafebordet ble fort til planer om nytt show. – Det var vel jeg som foreslo det først, å finne på noe sammen, forteller André Søfteland, som i fjor hadde en av hovedrollene i storsatsningen «Les Miserables» i Oslo. – Det føltes som en skikkelig utfordring. Tidligere har jeg jobbet mest med å tolke roller i helt andre format, som teater og musikaler. Roar er jo en morsom fyr, og jeg er alltid interessert utvikling. Jeg var nysgjerrig på hva vi kunne finne i møtet mellom meg som sanger og Roar som komiker.

På dypt vann

Roar Brekke har tidligere satt opp fire helaftens humorshow og ble nominert til komiprisen for “All verdens tid” . Han er nå fornøyd med å være ute på dypt vann. – Når du prøver ut vitser vet du aldri hva som treffer publikum. Å blande inn en musikalstjerne hørtes enda mer risikabelt ut. Og dermed enda mer fristende, sier han. De to oddingene er begge enige om at dette er noe av det skumleste de har gjort.

Tekster av Frode Grytten

ODDa COUPLE er verken en musikal eller ren stand up, men en balansert blanding med humor og gode musikkopplevelser. André og Roar har også fått med seg en tredje odding på laget. Tekster fra poet Frode Grytten sin ferske julebok “Deilig er jorden” er flettet inn i showet. Vi tror publikum vil bli positivt overrasket over det vi har rørt i hop, avslutter André – Kall det hva du vil, sier Roar. – Publikum skal hvertfall bli god og mett og forlate lokalet med godt humør og kanskje litt julestemning i hjertet.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Humorfest
onsdag
00:00

Oslo Humorfest

Oslo Humorfest er tilbake – nå som winter edition!

Eventbilde: Crystal Pite: Light of Passage
onsdag
19:30

Crystal Pite: Light of Passage

Den smertelig aktuelle flyktningkrisen står på agendaen når Nasjonalballetten danser en ballett av Crystal Pite – en av vår tids aller fremste koreografer.

Eventbilde: Rain Man – teaterforestilling basert på den Oscar-vinnende filmen
lørdag
19:00

Rain Man – teaterforestilling basert på den Oscar-vinnende filmen

«Rain Man» er en hjertevarm historie om to brødre som finner tilbake til hverandre på usedvanlig vis. Historien tar oss med på en sjenerøs tidsreise tilbake til 80-tallet og lærer oss betydningen av ubetinget kjærlighet.