Arrangementet er fullført.

Nyttår på Oslos tak hovedbilde
mandag 
18:00
Stratos

Nyttår på Oslos tak

For 16. året på rad arrangerer Stratos nyttårsaften på Oslos tak. Du kan velge mellom to billetter: middagsbillett og festbillett.

Festdagen starter med å servering av en lekker 3-retters meny til de av gjestene som ønsker å sitte til bords før selve nyttårsfesten starter. Middagen vil som vanlig bli servert i toppetasjen, slik at du kan nyte utsikten over hele byen hele kvelden.

For middagsgjestene åpner dørene kl. 18:00. Du vil bli servert aperitiff ved ankomst før de går til bords ca. kl. 18:30. Etter et deilig måltid er det tid for å ta i mot våre festgjester.

Middagsbilletten inkluderer:
Skreddersydd 3-retters meny og 4 enheter drikke (1 glass aperitiff, 1 glass til forrett, 1 glass til hovedrett og 1 glass til dessert).

Adgang til festen etter middagen.

Pris: kr. 1650,–

Festbillett: Dersom du ikke ønsker å delta på middagsselskapet, kan du komme på festen etter middagen. Dørene åpner kl. 21:30, og vi serverer en aperitiff mellom kl. 21:30 og 23:00.

Festbilletten inkluderer:

Aperitiff ved ankomst før kl. 23:00.

Pris: kr. 595,–

Antrekk for kvelden er Black & White.

Aldersgrense 25 år.

For billetter, send en mail til newyearseve@stratos.as.

Bli med å lage en uforglemmelig avslutning på 2018 – og en pangstart på 2019!

Vinn billetter:

Nå kan du vinne billetter til selve festen på Aktiv i Oslos facebooksider.

Relaterte saker

Eventbilde: HEATHER
fredag
17:00

HEATHER

Dialogforestillingen Heather av Thomas Eccleshare er et engasjerende teaterstykke om språk, fordommer og historienes kraft. 

Eventbilde: Hamlet på Nationaltheatret
fredag
19:30

Hamlet på Nationaltheatret

Opplev Hamlet, teaterhistoriens største klassiker, aktualisert i en verden av politisk kaos – i Johannes Holmen Dahls renskårne regi.

Eventbilde: Use your heart as a phone
lørdag

Use your heart as a phone

Hva er kjærlighet og hvordan kan kunsten fungere som uttrykk for kjærlighet? 17 kunstnere utforsker kjærlighetens språk i fellesskap.