Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Nyttår på BLÅ hovedbilde
torsdag 

Nyttår på BLÅ

nyttar på blåBLÅ | TORSDAG 31. DESEMBER 2015 | KL.22:00 | CC:200 | ID:20
DEN ÅRLIGE NYTTÅRSFESTEN!
MAGNUS INTERNATIONAL + TELLSTRÖM + GEMINI CORPULENTI

Begrenset antall billetter i salg nå via Ticketmaster Billettservice eller på nærmeste Narvesen eller 7-Eleven. Resten selges i døra.

Ja da er det klart for den årlige nyttårsfesten på BLÅ og vi overlater ordet til årets utkårede DJ-er:

I Tyskland kaller de nyttårsaften “Silvesterabend”. Vel, drit i dem, for her på berget kaller vi det ANUSTART. Denne noe fekale nyttårsbenevnelsen setter standarden for hva vi vanligvis forventer av årets siste/første utelivskveld, og i år er det mer bedritent, i positiv forstand, enn på mange år.

Til å tonesette kalaset henter Blå inn Magnus International (Full Pupp), Tellström (Technobilen) og de to tjukkebollafeitaene i Gemini Corpulenti. Magnus er ute med brennferskt album på Full Pupp, Tellström har fingra sine i mye og mangt i byens finere undergrunnsmiljøer, mens tvillingene som vanlig holder diskoens faner i offentlig sektor. Til sammen blir det et kruttsterkt lag med noen av byens fineste house, disco og technohoder i båsen på årets siste dag.

Som vanlig kan du forvente mange overraskelser, morsomme gags, outrerte kostymer, feite beats og anything-goes-stemning over hele schmæla!

Vel møtt und zo weiter!

www.blaaoslo.no

Relaterte saker