Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus hovedbilde
mandag 
Hønse-Lovisas hus

Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus

Hønse-Lovisas hus er kjent for sin sagnomsuste gode vaffel, men menyen inneholder mye mer! Kaféen drives av Anne på landet i samarbeid med Arbeidermuseet.

Meny
Anne på landets meny er liten, men nøye utvalgt. Litt ettersom sesong og anledning kan du vente deg å finne hjemmelaget hønsesuppe med nybakt brød, skogsoppsandwich med en liten salat, og gode sandwicher med for eksempel camembert, bacon og vårt eget solbærsyltetøy. Til kaffen kan du ta et stykke blåbærpai. I sommermånedene er rabarbrasløsjen fra hagen en slager, mens kanelbollene smaker godt hele året.

De har alternativer for de fleste allergier.

Åpningstider
Mandag til søndag kl. 11–16

Les mer her

Relaterte saker

Eventbilde: Runderidning for barn hos EKT
tirsdag
00:00

Runderidning for barn hos EKT

Runderidning er ponniridning for barn fra 1 til 12 år. Runderidningen foregår i en egen arena hvor ponniene leies en runde med leier fra EKT.

Eventbilde: Se her! Freeski-tirsdag med NOR Freeski
tirsdag
18:00

Se her! Freeski-tirsdag med NOR Freeski

Hver tirsdag frem til nyåret arrangerer NOR Freeski en egen freeski-tirsdag på SNØ. Dette er et uhøytidelig event hvor miljøet (klubber og egenorganiserte) får mulighet til å samles til skikjøring, trening, lek og moro.

Eventbilde: Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum
onsdag
13:00

Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum

Omvisningene er lagt til rette for fedre og mødre i permisjon som ønsker kulturelt påfyll. Babyene er med å bestemme tempoet.