Søk i Aktiv i Oslo

Nybegynnerkurs i skotsk folkedans hovedbilde
mandag 
17:45
Kruttverket

Nybegynnerkurs i skotsk folkedans

Du trenger verken kilt eller partner for å være med. Skotsk folkedans er gøy og veldig sosialt.

Nysgjerrig på skotsk folkedans?
På dette kurset får du en enkel introduksjon i skotsk dans (Scottish country dancing). Skotsk folkedans er sosialt og en fin fysisk aktivitet uansett alder.

Når og hvor?
Fra 17. oktober holder OSCDG et 8-ukers kurs for nybegynnere på mandager fra kl 17:45 til kl 19:15 ved Kruttverket (Arnljot Gellines vei 41, 0657 Oslo).

Kanskje du har hørt om skotsk folkedans eller vært med på en skotsk ceilidh, eller kanskje du bare er glad i å danse? Da kan skotsk folkedans være noe for deg. Skotsk folkedans er ikke helt ulik norsk folkedans/gammeldans, men den har sine egne dansetrinn, formasjoner og ikke minst fengende og rytmisk musikk.

Det er ingen krav til danseerfaring og du trenger ikke å ha en kilt for å være med! Myke sko er anbefalt, men du trenger ikke spesielle dansesko. Du trenger heller ikke en partner for å være med. Man bytter partner mellom hver dans så du blir fort kjent med nye mennesker. Kurset holdes på norsk og engelsk.

For mer informasjon om klassene og om skotsk folkedans, se deres nettside: Oslo Scottish Country Dance Group

Relaterte saker

Eventbilde: House Night // Mark de Clive-Lowe & Vanessa Freeman // Soul Sessions Extended
fredag
19:30

House Night // Mark de Clive-Lowe & Vanessa Freeman // Soul Sessions Extended

MdCL er beskrevet som et av nåtidens musikalske genier og besøker Oslo under dansefestivalen Soul Sessions Extended. Dette vil du ikke gå glipp av, hverken som publikum eller danseglad sjel!

Eventbilde: Oslo Balboa Weekend – konsert og dans
fredag
20:00

Oslo Balboa Weekend – konsert og dans

Oslo Balboa Weekend er en internasjonal dansefestival i swingdansen balboa. Dette er et arrangement der publikum selv danser pardansen balboa.

Eventbilde: Workshop 6 // Menno – Break
lørdag
11:30

Workshop 6 // Menno – Break

Under festival Soul Sessions Extended blir det inspirerende workshops i seks ulike dansestiler. Ikke gå glipp av denne spesielle mulighet for å lære fra noen av verdens beste og mest erfarne dansere.