Arrangementet er fullført.

NT OSLO MASTERS I hovedbilde
fredag 

NT OSLO MASTERS I

Opplev Norgeseliten i sandvolleyball på nært hold i en av årets største sandvolleyballballturneringer på Voldsløkka i Oslo. Alltid gratis inngang.

Opplev lokale spillere møte noen av landets aller beste sandvolleyball spillere i kampen om et av de gjeveste troféene på Norgestouren.

Sandvolleyballanlegget på Voldsløkka er et av landets største og flotteste anlegg og ligger sentralt i Oslo midt i en nydelig grønn idrettspark. Anlegget er hjemmebanen til Oslo Sandvolleyballklubb, som har turneringer og treninger fra alt fra nybegynnere, etablerte og proffe spillere i alle aldre.

Alle turneringer følger selvsagt gjeldende lokale og nasjonale korona restriksjoner.

Relaterte saker

Eventbilde: Sightseeing på Oslofjorden
torsdag
13:00

Sightseeing på Oslofjorden

Opplev Oslofjorden på en klassisk guidet sightseeingtur forbi mange av hovedstadens attraksjoner. Turen går gjennom trange sund og idylliske bukter, og dere passerer mange kjente landemerker.

Eventbilde: Opplev kvelden på Oslofjorden!
torsdag
19:00

Opplev kvelden på Oslofjorden!

Hver dag i hele sommer kan du bli med på kveldscruise på Oslofjorden med tradisjonell rekebuffet! Turen tar ca. 3 timer, og går forbi Dynafyr, Middagsbukta og Den Norske Opera.

Eventbilde: Ut på tur med Ti på Topp Oslo!
fredag

Ut på tur med Ti på Topp Oslo!

Få inspirasjon og motivasjon til å være i aktivitet og oppdage nye steder. Her vises du veien til flotte naturperler i Oslo!