Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

NT OSLO MASTERS I hovedbilde
fredag 

NT OSLO MASTERS I

Opplev Norgeseliten i sandvolleyball på nært hold i en av årets største sandvolleyballballturneringer på Voldsløkka i Oslo. Alltid gratis inngang.

Opplev lokale spillere møte noen av landets aller beste sandvolleyball spillere i kampen om et av de gjeveste troféene på Norgestouren.

Sandvolleyballanlegget på Voldsløkka er et av landets største og flotteste anlegg og ligger sentralt i Oslo midt i en nydelig grønn idrettspark. Anlegget er hjemmebanen til Oslo Sandvolleyballklubb, som har turneringer og treninger fra alt fra nybegynnere, etablerte og proffe spillere i alle aldre.

Alle turneringer følger selvsagt gjeldende lokale og nasjonale korona restriksjoner.

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på omvisning i Operaen
søndag
12:00

Bli med på omvisning i Operaen

På Omvisning i Operaen får du et innblikk i det som skjer bak scenen før teppet går opp. Dyktige omvisere forteller om arkitektur og sceneteknikk, opera og ballett. 

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Forvandlingens kunst – Teatermuseet
tirsdag

Forvandlingens kunst – Teatermuseet

Oppdag skatter fra kostyme- og modell-samlingen som spenner fra Christiania på 1700-tallet via Paris i mellomkrigstiden og fram til vår egen tid.