Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Ridekurs for alle på Nordmarka Rideskole hovedbilde
torsdag 
Nordmarka Rideskole

Ridekurs for alle på Nordmarka Rideskole

Hos Nordmarka Rideskole finner du ridekurset for deg, enten du er nybegynner eller erfaren. De har kurs for alle i alderen 7 år og oppover.

Nordmarka Rideskole – et lite og personlig miljø

Nordmarka Rideskole har fokus på ridekurs og omgang med hest hvor personlig utvikling og kommunikasjon er nøkkelen for en positiv hesteopplevelse. Dette er en liten rideskole i hjertet av Nordmarka, og alle kurs holdes utendørs.

Å holde på med aktiviteter ute i frisk luft er viktig for å opprettholde god helse både for mennesker og for dyr, og vi er så heldige som bor i Norge og får kjenne på all slags vær. Det liker vi godt her i Nordmarka Rideskole – noe som syns på både elever, ridelærere og hester! Om det så er å base rundt i deilig nysnø eller å kjenne solen i nakken når våren blomstrer frem.

Rideglede for alle

Her lærer du deg hvordan en vanlig hestehverdag ser ut for skolehesten, hva den trenger av mat og vann og stell, i tillegg til hvordan du og hesten kan kommunisere godt sammen – fra du kommer inn i stallen, til du drar for dagen.  Hovedfokuset ligger i å lære våre elever å ta vare på hesten på best mulig måte, både når det kommer til stell og ridning.

Nordmarka Rideskole tilbyr:

  • Ukentlige ridekurs på rideskolen. Det er fortsatt ledige plasser på alle nivåer
  • Ridetimer uansett alder (se privattimer) og forutsetning. De skreddersyr ridetimen for deg
  • Få elever per time slik at alle skal få den oppfølgingen de trenger og ønsker

Et lite, koselig og inkluderende miljø.

Helgeaktiviteter

Privattimer uansett alder og nivå

I helgene (fredag-søndag) har rideskolen åpent for privattimer for alle. Kanskje har du sett hestesport på TV og ønsker å prøve noen av øvelsene i ro og mak, med kun deg, hesten og en erfaren instruktør? Kanskje er du ikke helt klar for å kaste deg ut i en gruppetime, men ønsker å se om ridning er noe for deg. Du får bestemme selv hvor mange timer du ønsker å ha, og timen tilrettelegges dine behov og ønsker.

Privattimer er ikke aldersbestemt. Du kan derfor avtale privattimer uansett alder.

Helgekurs for deg som ønsker litt mer

I helgene settes det opp spennende kurs for deg som ønsker noe mer, eller som ønsker et intensivkurs i sprang eller dressur. I utvalgte helger holders det  kurs i horseball og i bueskyting til hest.

For å lese mer om helgekursene gå inn på nettsiden.

Relaterte saker

Eventbilde: Intensivkurs for øvede, dressur og kavaletter
onsdag
16:00

Intensivkurs for øvede, dressur og kavaletter

EKT Rideskole setter opp ekstra ridetilbud i vinterferien!

Eventbilde: Novaski-kvelder med Tomsen på SNØ
torsdag
16:00

Novaski-kvelder med Tomsen på SNØ

Novaski-kvelder på SNØ er for de som allerede har Tomsen Novaskis og for de som vil prøve for første gang. Alle er velkomne.

Eventbilde: Ridetime for lett øvede hos EKT
lørdag
16:00

Ridetime for lett øvede hos EKT

Timen for lett øvede er et tilbud til ungdom fra 12 år og oppover. Undervisning i grunnleggende dressur med muligheter for kavalett og bomarbeid.