Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

No Finish Line Oslo 2018 hovedbilde
torsdag 
11:00
Rådhusplassen

No Finish Line Oslo 2018

No Finish Line Oslo – løp eller gå til inntekt for Stine Sofies Stiftelse


No Finish Line Oslo er et veldedighetsarrangement til inntekt for Stine Sofies Stiftelses arbeid for en barndom uten vold og overgrep. Fra 20. til 23. september kan du gå eller løpe så mange runder du vil på Rådhusplassen – løypa er 800 meter, og hver runde gir 10 kroner til Stine Sofies Stiftelse.

Arrangementet, som ble gjennomført for første gang i 2016, ble tatt til Norge av Thor og Susanne Hushovd. De håper å se deg på Rådhusplassen i september – enten du skal løpe, gå, trille barnevogn eller heie. Ada Sofie Austegard har lovet 103 runder, og hun trenger selskap på turen!

Når: 20.-23. september 2018. Åpning torsdag kl. 11. Statsministeren kommer!
Hvor: Rådhusplassen i Oslo – løypa er åpen 24 timer i døgnet.
Påmelding og mer informasjon: www.nofinishlineoslo.no
Arrangementet på Facebook finner du her.

NB:
– Fredag kl. 10.00 kommer Helsesista – hele Norges helsesøster på Snapchat. Hun inntar scenen, før det blir walk-and-talk i løypa med både Helsesista og folk fra Stine Sofies Stiftelse.
– Lørdag kl. 14.00 blir det boksignering med Thor Hushovd. Han selger boka si for 100,- og inntektene går til Stine Sofies Stiftelse.

Velkommen til både mosjon, moro og mening på Rådhusplassen i september!

Relaterte saker

Eventbilde: Gratis torsdag på Naturhistorisk museum
torsdag

Gratis torsdag på Naturhistorisk museum

Her finner du utstillinger om geologi, zoologi, og klima og klimaendringer. Dette er et besøk som passer for hele familien!

Eventbilde: Bli med på dansecamp i sommer!
fredag
11:00

Bli med på dansecamp i sommer!

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 1. – 7. klasse i uke 25, 26, 32 og 33. Campene gir danserne en fin mulighet til å teste ulike typer dans, og bli kjent med mange nye dansevenner.

Eventbilde: Sommerens dansecamp for ungdom
fredag
11:00

Sommerens dansecamp for ungdom

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 6. – 10. kl. og vgs i uke 25, 26, 32 og 33. Campene passer for deg som satser på dans, og som ønsker intensiv trening med tekniske og «danseriske» utfordringer.