Arrangementet er fullført.

No Finish Line Oslo 2018 hovedbilde
torsdag 
11:00
Rådhusplassen

No Finish Line Oslo 2018

No Finish Line Oslo – løp eller gå til inntekt for Stine Sofies Stiftelse


No Finish Line Oslo er et veldedighetsarrangement til inntekt for Stine Sofies Stiftelses arbeid for en barndom uten vold og overgrep. Fra 20. til 23. september kan du gå eller løpe så mange runder du vil på Rådhusplassen – løypa er 800 meter, og hver runde gir 10 kroner til Stine Sofies Stiftelse.

Arrangementet, som ble gjennomført for første gang i 2016, ble tatt til Norge av Thor og Susanne Hushovd. De håper å se deg på Rådhusplassen i september – enten du skal løpe, gå, trille barnevogn eller heie. Ada Sofie Austegard har lovet 103 runder, og hun trenger selskap på turen!

Når: 20.-23. september 2018. Åpning torsdag kl. 11. Statsministeren kommer!
Hvor: Rådhusplassen i Oslo – løypa er åpen 24 timer i døgnet.
Påmelding og mer informasjon: www.nofinishlineoslo.no
Arrangementet på Facebook finner du her.

NB:
– Fredag kl. 10.00 kommer Helsesista – hele Norges helsesøster på Snapchat. Hun inntar scenen, før det blir walk-and-talk i løypa med både Helsesista og folk fra Stine Sofies Stiftelse.
– Lørdag kl. 14.00 blir det boksignering med Thor Hushovd. Han selger boka si for 100,- og inntektene går til Stine Sofies Stiftelse.

Velkommen til både mosjon, moro og mening på Rådhusplassen i september!

Relaterte saker

Eventbilde: Halloween-verksted på Barnekunstmuseet
lørdag
11:00

Halloween-verksted på Barnekunstmuseet

Barnekunstmuseet i Oslo inviterer til kostymeparty, kunstverksted og Halloween-party! Dresskode: Kostymeparty – her er det bare å kle seg opp! 

Eventbilde: To generasjoner – sushi
lørdag
11:00

To generasjoner – sushi

To generasjoner sushikurs er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Eventbilde: Peter Pan og Kaptein Krok
lørdag
13:00

Peter Pan og Kaptein Krok

Bli med å se den spennende historien med inspirasjon fra den kjente barne klassikeren om Peter Pan og Wendy i Drømmeland.