Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Nerdequiz på Brød & Sirkus hovedbilde
tirsdag 
19:00

Nerdequiz på Brød & Sirkus

Er dere klare for nerdenes hevn? Endelig kommer de tusentalls timene du har brukt på å konsumere film, bøker og serier om Harry Potter, Star Wars, Game of Thrones og Lord of the Rings til nytte.

Hver tirsdag kl 19.00 vil Brød & Sirkus dedikere til ulike universer og stille dine triviakunnskaper på prøve. Er du FAKTISK så fan og nerd som du trodde du var?

Våre quizmastere har forberedt spørsmål, lytte-, titte- og andre gøyale oppgaver for å se om du er verdens største nørd!

Vi har følgende line-up fremover:

3. mai: Lord of the Rings/Ringenes herre
10. mai: Game of Thrones
24. mai:  Star Wars
31. mai:  Harry Potter
7. juni:  Lord of the Rings/Ringenes herre
14. juni:  Game of Thrones

Og best av alt? GRATIS INNGANG!

Det er IKKE bordreservasjon. Kun drop-in! Det betyr at det er førstemann til mølla som gjelder! Kom tidlig for å være sikret bord! Dørene åpnes klokken 17!

 

Relaterte saker

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Forvandlingens kunst – Teatermuseet
tirsdag

Forvandlingens kunst – Teatermuseet

Oppdag skatter fra kostyme- og modell-samlingen som spenner fra Christiania på 1700-tallet via Paris i mellomkrigstiden og fram til vår egen tid.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
20:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.