Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Naturhistorisk juleverksted hovedbilde
søndag 
10:00
Naturhistorisk museum

Naturhistorisk juleverksted

Ta en naturhistorisk avstikker fra julestresset! Vi kan blant annet by på et unikt juleverksted hver søndag i desember før jul, julepyntet museumsbutikk og julegrøt i kafeen.

Koble av fra førjulsstress ved å dykke inn i vår naturhistoriske verden!

Vi har ryddet på loftet, som seg hør og bør før jul. Kom og se hva vi fant og lag julekort og -gaver av det! Juleverkstedet finner du i Klimahuset hver søndag i desember før jul.

Utstillingene om zoologi, geologi og klima er åpne hele helgen. Se utstoppede dyr fra hele verden, stå ansikt til ansikt med våre egne og andre dyrs utdødde forfedre i utstillingen om livets historie, og opplev den interaktive, spektakulære utstillingen i Klimahuset.

I museumsbutikken får du kjøpt leker, interiør og bøker med natur og naturhistorie som tema – alt du trenger til en trivelig julegavehandel.

Sulten eller lyst på noe varmende i koppen? I kafeen får du kjøpt gløgg og grøt i tillegg til enkle lønsjretter, bakst og gode drikker.

Botanisk hage er vakker året rundt, sett av tid til å rusle rundt i hagen når du først kommer.

NB! Juleverkstedet avsluttes en halv time før stengetid, kl. 16.30

Relaterte saker

Eventbilde: Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked
lørdag
09:00

Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked

På Vestkanttorvet har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989. Her kan du komme for de mange tilbudene, det sosiale og, ikke minst, de eksepsjonelt gode vaflene!

Eventbilde: Helgeaktiviteter 25. og 26. mars
lørdag
10:00

Helgeaktiviteter 25. og 26. mars

Museet på Kjelsås har fire etasjer med spennende utstillinger om teknologi, industri, vitenskap og medisin.

Eventbilde: Gratis inngang denne lørdagen!
lørdag
11:00

Gratis inngang denne lørdagen!

Denne siste lørdagen er det gratis inngang til Historisk museum. Har du aldri vært på Historisk museum før, eller er det en stund siden siste besøk? Denne måneden inviterer de til et møte med Arktis – menneskene, kulturen og tradisjonene.