Arrangementet er fullført.

Naturhistorisk juleverksted hovedbilde
søndag 
10:00
Naturhistorisk museum

Naturhistorisk juleverksted

Ta en naturhistorisk avstikker fra julestresset! Vi kan blant annet by på et unikt juleverksted hver søndag i desember før jul, julepyntet museumsbutikk og julegrøt i kafeen.

Koble av fra førjulsstress ved å dykke inn i vår naturhistoriske verden!

Vi har ryddet på loftet, som seg hør og bør før jul. Kom og se hva vi fant og lag julekort og -gaver av det! Juleverkstedet finner du i Klimahuset hver søndag i desember før jul.

Utstillingene om zoologi, geologi og klima er åpne hele helgen. Se utstoppede dyr fra hele verden, stå ansikt til ansikt med våre egne og andre dyrs utdødde forfedre i utstillingen om livets historie, og opplev den interaktive, spektakulære utstillingen i Klimahuset.

I museumsbutikken får du kjøpt leker, interiør og bøker med natur og naturhistorie som tema – alt du trenger til en trivelig julegavehandel.

Sulten eller lyst på noe varmende i koppen? I kafeen får du kjøpt gløgg og grøt i tillegg til enkle lønsjretter, bakst og gode drikker.

Botanisk hage er vakker året rundt, sett av tid til å rusle rundt i hagen når du først kommer.

NB! Juleverkstedet avsluttes en halv time før stengetid, kl. 16.30

Relaterte saker

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
lørdag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet
lørdag

Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet

Utstillingen viser hvordan tamme og ville dyr er en del av Oslos historie, hva dyrene har betydd for byen, og hva byen har betydd for dyrene.

Eventbilde: Familieomvisning på Nationaltheatret
lørdag
11:00

Familieomvisning på Nationaltheatret

Ser du etter noe gøy å gjøre sammen med barna i Oslo? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Nationaltheatret og opplev hvordan teater blir til!